Nazilli'de Yol Yapım Çalışmaları Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Nazilli'de Yol Yapım Çalışmaları Devam Ediyor

Nazilli\'de Yol Yapım Çalışmaları Devam Ediyor

Nazilli Yıldıztepe Mahallesinde 1472 sokağa bağlantısı yapılacak 1466 sokaktaki eski evin beşte birlik bölümünün yıkımı ile güzergâh üzerindeki engel kaldırıldı.

19.05.2016 20:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Nazilli Yıldıztepe Mahallesinde 1472 sokağa bağlantısı yapılacak 1466 sokaktaki eski evin beşte birlik bölümünün yıkımı ile güzergah üzerindeki engel kaldırıldı.

Yıldıztepe Mahallesinde 1466 sokağın bağlantısı 1472 sokakla yapılıyor. Bağlantısı yapılacak 1466 sokak üzerinde kalan eski kargir evin beşte birlik bölümü Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünce yıkılarak bağlantı engeli kaldırıldı. Çalışmaları yerinde inceleyen Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Nazilli Belediyesi Başkan Yardımcısı Mesut Erdemir, Fen İşleri Müdürü Sevkan Pekuğur, İmar ve şehircilik Müdürü Koray Öden ile Park ve Bahçeler Müdür Şükrü Irgat'tan bilgiler alarak durum değerlendirmesi yaptı. 1472 sokağa bağlantısı yapılacak 1466 sokaktaki eski evin yıkılması ile bağlantı engelinin tamamen ortadan kalktığını ifade eden Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık "Gelişmekte olan Yıldıztepe mahallemizde uyguladığımız plan proje ile yeni yollar açarak ana cadde ile bağlantılarını gerçekleştiriyoruz. Menderes Anadolu Lisesinin arka kısmında kalan kısım ve onun hemen alt tarafında yapımını gerçekleştirdiğimiz botanik parkın yan tarafından açılan 1466 sokak 1472 sokağa bağlanacak. Ancak bu güzergah üzerinde kalan eski ev bu bağlantıyı yapmamıza engel durumda idi. Biz burada gerekli resmi işlemleri uyguladıktan sonra evin bir bölümünü yola terk olarak ayrılan kısmının yıkımını gerçekleştirerek güzergah üzerindeki engeli ortadan kaldırmış olduk. Her yönü ile gelişmekte ve genişlemekte olan Nazillimizde alt yapısı gerçekleştirilmiş, sağlam geniş ve ferah yollar yapmaya devam edeceğiz" dedi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Nazilli'de Yol Yapım Çalışmaları Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement