Nazilli'de Zafer Mahallesine Yeni Muhtarlık Binası Yapılıyor - Son Dakika
Yerel

Nazilli'de Zafer Mahallesine Yeni Muhtarlık Binası Yapılıyor

Nazilli\'de Zafer Mahallesine Yeni Muhtarlık Binası Yapılıyor

Nazilli Belediyesi, Zafer Mahallesinin eski ve kullanışsız Muhtarlık Binasının yerine yeni ve modern bir muhtarlık binasının yapımına başladı.

23.06.2015 19:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Nazilli Belediyesi, Zafer Mahallesinin eski ve kullanışsız Muhtarlık Binasının yerine yeni ve modern bir muhtarlık binasının yapımına başladı.

Zafer Mahallesi Muhtarı Ali Adıgüzel'in Belediye Başkanı Haluk Alıcık'a muhtarlık binasının yıpranmış ve kullanışsız olduğunu bildirmesi üzerine Başkan Haluk Alıcık Zafer Mahallesi Muhtarı Ali Adıgüzel'i Makamında ziyaret ederek muhtarlık binasında incelemelerde bulundu. Muhtarlık binasının oldukça eski ve kullanışsız olduğunu gören Başkan Alıcık "Muhtarlar bizim uç beylerimiz. Demokrasinin ilk ayağıdır. Sizler vatandaşımıza iyi şartlarda hizmet ederseniz bizlerde Nazilliye iyi hizmet ederiz."diyerek Fen İşleri Müdürlüğüne Zafer Mahallesine yeni bir muhtarlık binasının yapılması için talimat verdi.

Belediye Başkanı Haluk Alıcık'tan aldığı talimatla yeni muhtarlık binası için çalışmalara başlayan Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Nazilli Belediyesi tarafından şehir merkezindeki mahallelere yaptırılan 16. Muhtarlık binasını Zafer Mahallesine Yunus Emre Parkı kenar kısmına inşa etmeye başladı. Projesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından çizilen muhtarlık binasının içerisinde Muhtarlık çalışma ofisi, bekleme salonu, mutfak ve tuvalet bulunuyor.

Başkan Alıcık'ın muhtarlık binası isteğini olumlu karşılamasından dolayı oldukça mutlu olduğunu ifade eden Zafer Mahallesi Muhtarı Ali Adıgüzel "Mahallemizin muhtarlık binası eski ve köhne bir durumda. Bu nedenle burada vatandaşımıza sağlıklı hizmet veremiyoruz. Başkanımızdan yeni muhtarlık binası için ricamız oldu. İsteklerimizi makul bulan başkanımız yeni muhtarlık binası için çalışmalar sağ olsun ı hemen başlattı. Başkanımıza şahsım ve mahalle halkım adına teşekkür ediyorum" dedi.

Başkan Alıcık muhtarlık binası inşaatı ile ilgili olarak Muhtarlarımızı rahat ettirmek onların iyi şartlarda hizmet etmelerini sağlamak bizim için çok önemli. Biz her fırsatta muhtarlarımızla bir araya gelerek onları dinliyoruz. Ali muhtarımızın binası pekiyi durumda değil. Nazillide 15 mahallenin muhtarlık binasını yenilemiş bir belediye olarak 16 muhtarlık binamızı Zafer Mahallesine yapıyoruz şimdiden muhtarımıza ve mahallemize hayırlı olsun" dedi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Nazilli'de Zafer Mahallesine Yeni Muhtarlık Binası Yapılıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Ahmet SANCAR: Sayın Başkan Muhtarların istekleri ile bire bir ilgili teşekkürler; fakat yapımına başlanan zafer Mahallesi Muhtarlığının yeri ve konumu göz önüne alındığında dahası bu yer ile ilgili mahalle sakinlerinin olumsuz düşüncelerini göz ardı etmektedir. Sayın Muhtar Ali ADIGÜZEL bu şikayetlerin bire bir muhatabıdır. Parkın kullanılmayan bir alanına bu binanın yapılması daha uygun ken siz kalkın mahalledeki çocukların futbol sahası olarak kullandığı bu alanı onların elinden alın. Hayırlı uğurlu olsun ? 0 0 Yanıtla

Advertisement