Nazilli'den Kısa Kısa - Son Dakika
Güncel

Nazilli'den Kısa Kısa

Nazilli\'den Kısa Kısa

Nazilli ilçesinde çiftçiler yağmur duasına çıktı.

27.11.2016 21:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Nazilli ilçesinde çiftçiler yağmur duasına çıktı.

Kozdere Mahallesi'ndeki çiftçiler, kuraklık nedeniyle yağmur duası için Fidanlık mevkisinde bir araya geldi.

Yağmur duasını yaptıran Nazilli Müftüsü Necati Topaloğlu, dua sonrası yaptığı konuşmada, "Bugün burada Ziraat Odamızın ve Kozdere Mahalle Muhtarımız Sadettin Aslan'ın istek ve girişimleri ile rızk endişesinden ziyade, Allah'a kulluğun temel omurgası olan duayı, yağmur duası ile yeniden hatırlatmak için toplandık. Allah inşallah bu dualarımızı kabul eder." dedi.

Nazilli Belediyesi 140 ihtiyaç sahibine ulaştı

Nazilli Belediyesinin gönüllü proje ekibi tarafından hayata geçirilen Ev Işığı Projesi kapsamında 1 yılda 140 ihtiyaç sahibine ulaşıldığı bildirildi.

Belediye Başkanı Haluk Alıcık, gazetecilere yaptığı açıklamada, toplumsal dayanışmayı, yardımlaşmayı yaygınlaştırmak ve ilçede karşılıklı sorumluluk duygusunun gelişmesi amacıyla bu projeyi hayata geçirdiklerini söyledi.

Proje kapsamında, kullanılabilir durumda, ihtiyaç fazlası her türlü ev eşyasının vatandaşlardan toplanıp ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldığını anlatan Alıcık, şunları kaydetti:

"Ev Işığı Projemiz belediyemiz gönüllü personeli tarafından yürütülmektedir. Projeyle duyarlı vatandaşlarımızın ihtiyaç fazlası ve kullanılabilir durumda olan eşyaları evlerinden alınarak, eşyalara ihtiyacı olan vatandaşlarımıza ekiplerimiz tarafından ulaştırılmaktadır. Proje kapsamında vatandaşlarımız arasında karşılıklı minnet duygusunun oluşumundan öte, vicdani ve manevi duyarlık güçlenmektir. Özellikle projenin yürütülmesi aşamasında vatandaşlarımız arasında gizlilik ilkesine riayet edilmesi konusunda hassasiyet gösterilmektedir. Projemizi hayata geçirdiğimiz günden itibaren çok sayıda eve ışık olduk. Bizi bu yolda en çok heyecanlandıran, yüzlerdeki gülümsemeye şahitlik etmek oldu."

Kaynak: AA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement