Nazilli Devlet Hastanesi'nde 23 Nisan Kutlanacak - Son Dakika
Yerel

Nazilli Devlet Hastanesi'nde 23 Nisan Kutlanacak

Nazilli Devlet Hastanesi\'nde 23 Nisan Kutlanacak

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ilk kez Nazilli Devlet Hastanesi çocuk servisinde düzenlenecek etkinliklerle kutlanacak.

21.04.2014 16:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ilk kez Nazilli Devlet Hastanesi çocuk servisinde düzenlenecek etkinliklerle kutlanacak.

Sağlık sorunları nedeniyle 23 Nisan coşkusunu yaşayamayacak olan çocukları düşünen hastane yönetimi çeşitli etkinliklere ev sahipliği yapacak etkinliğin 22 Nisan 2014 Salı günü gerçekleşeceğini belirtti.

Etkinliğin Nahit Menteşe Anadolu Kız Teknik ve Kız Meslek Lisesi ile işbirliği yapılarak gerçekleşeceğini ifade eden Nazilli Devlet Hastanesi Yöneticisi Dr. Nail Ündağ: "Hastanemizin çocuk servisinde tedavileri için yatmakta olan çocuklarımızın 23 Nisan Bayramlarını unutmadık. Hastane yönetimi olarak bu çocuklarımızın 23 Nisan Bayramlarını kutlamak istedik. ve bu çocuklarımızı kendi bayramlarını kutlamaktan mahrum olmalarını istemedik. Bunun içinde yarın Hastanemizde Nazilli Devlet Hastanesi yönetimi olarak Nahit Menteşe Anadolu Kız Meslek Lisesi işbirliği ile çocuklarımızın bayramlarını kutlayacağız. Hastanemiz Çocuk Servisinde çocuklarımız için animasyon gösterileri yapılacak, Çocuk servisimizin duvarları çizgi film karakterleri ile süslenecek. Çocuklarımıza pasta ikramında bulunulacak ve çeşitli hediyeler verilecek" dedi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Nazilli Devlet Hastanesi'nde 23 Nisan Kutlanacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement