Nazilli - Eski Çalışandan Hırsızlık ve Gasp - Son Dakika
Güncel

Nazilli - Eski Çalışandan Hırsızlık ve Gasp

Nazilli - Eski Çalışandan Hırsızlık ve Gasp

Eski çalışandan hırsızlık ve gasp Aydın'ın Nazilli İlçesi'nde, gizlice eski çalıştığı akaryakıt istasyonuna girerek marketteki çekmeceden 477 lira ile bir miktar sigara çalan 19 yaşındaki A.K. (Ahmet Karakaya) ardından tankerde uyuyan pompacıyı biber gazıyla etkisiz hale getirip, tabancayla 300 lira gasp ettikten sonra kaçtı.

05.10.2015 17:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eski çalışandan hırsızlık ve gasp

Aydın'ın Nazilli İlçesi'nde, gizlice eski çalıştığı akaryakıt istasyonuna girerek marketteki çekmeceden 477 lira ile bir miktar sigara çalan 19 yaşındaki A.K. (Ahmet Karakaya) ardından tankerde uyuyan pompacıyı biber gazıyla etkisiz hale getirip, tabancayla 300 lira gasp ettikten sonra kaçtı. Güvenlik kamerasının görüntülediği zanlı polis tarafından yakalandı, sevk edildiği adliyede tutuklandı.

Geçen yıl köylüsü Hasan Basri Saraç'ın akaryakıt istasyonunda pompa görevlisi olarak çalışmaya başlayan A.K., altı ay önce kendi isteğiyle işten ayrıldı. Bazen istasyona otomobil ve motosiklet yıkamak için gelen A.K., 15 gün önce tekrar çalışmak istedi. Ancak işletme sahibi Saraç, kabul etmedi. Geçen pazar günü Bozdoğan yolu üzerindeki işletmeye gelen A.K., istasyonda kimin gece nöbetçi olduğunu sordu. Bir süre çalışanlarla sohbet edip ayrıldı. Saat 04.30'da tekrar istasyona gelen ve kapüşonla yüzünü izleyen A.K., yan taraftaki pamuk tarlası tarafından işletmeye girdi. Ardından tuvalet kapısından markete ulaştı. Çekmecede bulunan 477 lira ile raflardaki sigaraları alan A.K., geldiği yerden dışarı çıktı. Akaryakıt istasyonundaki park alanında duran tankerde uyuyan pompa görevlisi Faruk Gök'ü (24) ise biber gazıyla etkisiz hale getiren ve tabancayla tehdit edip cebindeki 300 lirayı gasp eden A.K. kaçtı.

AYNI ELBİSELERLE YAKALANDI

İhbar üzerine polis, çalışma başlattı. Zanlının işletmedeki 16 ayrı güvenlik kamerasından sadece birine yakalandığı görüldü. 1.75 boylarında, üzerinde kot pantolon ve mavi renk kapüşonlu eşofman üstü bulunan zanlının yakalanması için çalışma başlatıldı. Pamuk tarlasında spor ayakkabı izine de rastlanan zanlının A.K. olduğunu belirleyen polis, evine baskın düzenledi. Zanlı A.K., Yazırlı Mahallesi'ndeki evinde polis tarafından yakalandı. Hırsızlık anında giydiği kıyafetlerle yakalandığı belirtilen A.K., gözaltına alındı. Evdeki aramada çalınan paralar ile ikisi kurusıkı olmak üzere üç tabanca bulundu. Gözaltına alınan A.K.'nin ilk olarak suçlamayı kabul etmediği, daha sonra bankaya olan 8 bin liralık kredi borcu nedeniyle yaptığını söylediği öğrenildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen A.K., tutuklandı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Nazilli - Eski Çalışandan Hırsızlık ve Gasp - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement