Aydınlı Nazife'nin Dramı Yürekleri Burktu - Son Dakika
Güncel

Aydınlı Nazife'nin Dramı Yürekleri Burktu

Aydınlı Nazife\'nin Dramı Yürekleri Burktu

Kira borçları nedeniyle evden çıkartılan 37 yaşındaki Nazife Aydın, 11 yaşındaki oğluyla sokakta kaldı.

15.10.2014 11:25  Güncelleme: 11:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın'da kendisini dövdüğü için önce şikayetçi olup, daha sonra vazgeçtiği imam nikahlı eşinin açılan kamu davası nedeniyle 8 günlüğüne cezaevine girmesinin ardından, kira borçları nedeniyle evden de çıkartılan 37 yaşındaki Nazife Aydın, 11 yaşındaki oğluyla sokakta kaldı. Eşinin yattığı Nazilli Cezaevi'nin yakınındaki bir arazide geceyi geçirmeye hazırlanan anne oğula MHP'li Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık sahip çıkıp, bir otele yerleştirilmelerini sağladı.

Aydın'da geçimini hurda toplayarak sağlayan Nazife Aydın, geçen yıl eşinin trafik kazasında yanarak yaşamını yitirmesi sonucu 11 yaşındaki oğlu Mehmet ile ortada kaldı. Eşinin ölümünün ardından maddi sıkıntı çeken ve kimsesi de olmadığı öğrenilen genç kadın, 8 ay önce tanıştığı Ü.T. (47) ile imam nikahı kıyıp, birlikte yaşamaya başladı. Ancak, bir süre sonra imam nikahlı eşinin kendisini dövdüğünü ileri süren Aydın, savcılığa şikayetçi oldu. Daha sonra eşini affedip, şikayetini geri alsa da hakkında kamu davası açılan Ü.T.'ye mahkeme 8 gün hafif hapis cezasına çarptırdı. Nazilli'ye gelen Tekdemir burada polis tarafından yakalanıp, cezaevine gönderildi.

Birikmiş ev kiralarını ödeyemediği için evsahibi tarafından da oğluyla kapı önüne konulan talihsiz kadın, eşinin cezaevine girdiğini öğrenince eşyalarını el arabasına yükleyip, aç, susuz 45 kilometre yürüyerek dört günde Nazilli'ye geldi. Genç kadın, Pazartesi gecesini cezaevinin yakınındaki Pınarbaşı Mahallesi'ndeki boş bir arazide geçirmeye karar verdi. Burada çaresizlikten hıçkıra hıçkıra ağlayan Aydın'ı gören çevredekiler durumu polise bildirdi. Bir yandan da dört gündür aç olduklarını öğrendikleri anne-oğula evlerinden getirdikleri yiyecekleri vererek, karınlarını doyurmalarını sağladı. Çaresiz kadının eşi cezaevinden çıkana kadar, oğluyla burada konaklayacaklarını söylemesi üzerine, polis herhangi bir müdahalede bulunmadan ayrıldı.

CUMHURBAŞKANI'NDAN YARDIM İSTEDİ

Astım, bronşit ve kalp rahatsızlığı nedeniyle ilaç kullandığını belirten Nazife Aydın, "Oğlum Mehmet, bu yıl Gazipaşa Ortaokulu'na başladı. Ancak, yaşadıklarımız nedeniyle bir hatadır okula gidemiyor. Okul müdürü durumumuz nedeniyle devletin oğlumu elimden alıp, yurda yerleştirebileceğini söyleyince çok korktum. Oğlumdan asla ayrılmam. Ondan ayrılmak benim sonum olur. Cumhurbaşkanımızdan bize sahip çıkmasını istiyorum. Suriyeliler'e yardım edeceklerine önce bizlere yardım etsinler. Bu ülkenin insanı olarak oğlumla aç ve açıktayım. Eşim cezaevinden çıktığında ona iş verilip, bizlere sahip çıkılması için Cumhurbaşkanımızdan yardım bekliyorum. İnşallah, bu feryadımızı duyar diye onuştu.

MHP'Lİ BAŞKAN ALICIK YARDIM ELİNİ UZATTI

Perişan haldeki anne ve oğluna MHP'li Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, sahip çıktı. Zabıta ekiplerine talimat verip, Nazife Aydın ve oğlunun bir otele yerleştirilmesini istedi. Ancak, oteller üzerleri kirli olan anne-oğlu kabul etmedi. Bunun üzerine zabıta ekipleri, kendi evlerine götürdükleri kadın ve oğluna temiz kıyafetler verip, giydirdikten sonra, tekrar otele getirip, yerleştirdi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Aydınlı Nazife'nin Dramı Yürekleri Burktu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement