Nazilli'nin Cazibe Merkezi Kadir Gecesinde Açılacak - Son Dakika
Yerel

Nazilli'nin Cazibe Merkezi Kadir Gecesinde Açılacak

Nazilli\'nin Cazibe Merkezi Kadir Gecesinde Açılacak

Nazilli Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Hangar Sergi salonu ve Hangar Kafe ile restoranı düzenlenecek iftar yemeği ile Kadir Gecesi’nde açılacak.

25.06.2016 15:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Nazilli Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Hangar Sergi salonu ve Hangar Kafe ile restoranı düzenlenecek iftar yemeği ile Kadir Gecesi'nde açılacak.

Nazilli'de yetiştirilen bazı ürünlerin, Ülke üretiminde önemli bir yer teşkil etmesi ayrıca yine Nazilli'de yetiştirilen birçok tarım ürününün doğal ve organik olması fakat bu ürünlerin tanıtıldığı veya sürekli olarak satıldığı bir yerin olmaması gibi birçok neden göz önünde bulundurularak, Rölöve, Restitüsyon ve Restorasyon çalışmaları yapılan hangar artık halkın hizmetine sunulacak. Hangar Kafe Restorantı ve çevre düzenlemeleri de dahil olmak üzere tüm hazırlıkları tamamlandığı ve ayrıca Hangarlar içinde ve dışında hizmet verecek personelin de görevlerinin başında açılış gününü bekliyor.

400 KİŞİLİK İFTAR YEMEĞİ İLE KADİR GECESİNDE AÇILACAK

Mübarek günde açılışı yapılacak Hangar Sergi salonu ve Hangar Kafe ile restoranında yaklaşık 400 kişilik iftar yemeği için Nazilli Belediyesi hazırlıkları da son sürat devam ediyor. Organizasyonu Nazilli Belediyesi tarafından gerçekleştirilecek büyük açılış için özellikle Günlerin en hayırlısı olarak nitelendirilen Mübarek Kuran-ı Kerim'in indirilmeye başladığı gün olan Kadir Gecesi gününün en uygun tarih olduğunu belirten Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık; "Bir zamanlar Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları'na ( TCDD ) ait atıl ve kullanılmaz haldeki Nazilli Hangar Binaları bu gün hem Nazilli'nin görünen yüzü hem de Nazilli Belediyesinin gelir kapısı olacak. Yapımını tamamladığımız ve her yönü ile Nazilli Belediyesinin gerçekleştirdiği en güzel projelerden biri olan Hangarın, 231 metrekarelik bölümüne restoran, 200 metrekarelik bölümüne sergi alanı, 205 metrekarelik bölümü Kafe ayrıca içinde süs havuzunun da yer aldığı 482 metrekarelik alanda bahçe ve peyzaj düzenlemesini yaptık. Hangarlarda park yeri sorununu da yaptığımız düzenleme ile çözdük. Hangarlara gelen satıcılar, alıcılar ve ziyaretçiler araçları ile geldiklerinde hangarların dışında park yeri aramak zorunda kalmadan hangarlardaki hizmetlerden yararlanabilecekler. İlçemizde yetiştirilen bazı ürünlerin, Ülke üretiminde önemli bir yer teşkil etmesi ayrıca yine İlçemizde yetiştirilen birçok tarım ürününün doğal ve organik olması fakat bu ürünlerin tanıtıldığı veya sürekli olarak satıldığı bir yerin olmaması nedeni ile Nazilli'yi tam anlamıyla tanıtamıyorduk. Ama şimdi hangarlarda uygulanan bu proje ile çok güzel bir görüntü ortaya çıkacak ve burası Nazilli'nin görünen yüzü halini alacak" şeklinde konuştu. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Nazilli'nin Cazibe Merkezi Kadir Gecesinde Açılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement