Nazilli'nin Gençleri 19 Mayıs'ı Coşku ile Kutladı - Son Dakika
Yerel

Nazilli'nin Gençleri 19 Mayıs'ı Coşku ile Kutladı

Nazilli\'nin Gençleri 19 Mayıs\'ı Coşku ile Kutladı

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri Nazilli’de çeşitli etkinliklerle coşku kutlandı.

19.05.2016 19:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri Nazilli'de çeşitli etkinliklerle coşku kutlandı.

Nazilli'de 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri İstasyon Meydanında bulunan Atatürk Anıtı'na çelenk sunumuyla başladı. Törene Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, siyasi parti temsilcileri ile kamu kurum ve kuruluş temsilcileri ve öğrenciler katıldı. Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Güven Eker'in Atatürk Anıtı'na çelenk koymasının ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu. Kutlamalara katılan okulları temsil eden öğrencilerin okuduğu şiirler vatandaşlara duygu dolu anlar yaşattı. Burada okunan şiir ve yapılan konuşmaların ardından İstasyon Meydanı Atatürk Anıtı önündeki program sona erdi. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında "Gençlik Yürüyüşü" düzenlendi.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında İlçe Spor Salonun önünden başlayan Gençlik Yürüyüş Ordu Caddesi, Belediye Meydanı ve Hürriyet Caddesi boyunca devam etti. Gençlik Yürüyüşü İstasyon Meydanı'nda Atatürk Anıtına gelinmesi ile son buldu. Genlik Yürüyüşe Nazilli Kaymakamı Mehmet Okur, Garnizon Komutanı Albay Ekrem Turan, Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Cumhuriyet Başsavcısı İlker Yazıcı, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Baki Deniz, Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Necmettin Ünivar, CHP Nazilli İlçe Başkanı Ali Deveci, MHP Nazilli İlçe Başkanı Kürşat Engin Özcan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Güven Eker'in yanı sıra Okul Müdürleri, Öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Yürüyüş boyunca gençler Mustafa Kemal'in Askerleriyiz, Ne mutlu Türküm Diyene sloganları ile 10. Yıl marşı ve gençlik marşı eşliğinde yürüdüler. Kutlamaları balkonlardan takip eden vatandaşlar ellerindeki Türk bayraklarını sallayarak öğrencilere sevgi gösterilerinde bulundular.

BELEDİYE MEYDANINDA LOKMA HAYRI YAPILDI

Yine 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Nazilli Belediyesinin katkıları ile lokma hayrı düzenlendi. Gençlik Yürüyüşü sonrası gençler Lokma hayrının yapıldığı Belediye Meydanına gelerek lokma yediler. Gün boyu süren lokma hayrında 10 bin kişilik lokma ikramı yapıldı. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Nazilli'nin Gençleri 19 Mayıs'ı Coşku ile Kutladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement