Nazilli Ticaret Odası Proje Ekibi Başkan Alıcık'ı Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Nazilli Ticaret Odası Proje Ekibi Başkan Alıcık'ı Ziyaret Etti

Nazilli Ticaret Odası Proje Ekibi Başkan Alıcık\'ı Ziyaret Etti

Adnan Menderes Üniversite öğrencilerinden oluşan Nazilli Ticaret Odası proje ekibi, tanışmak ve projelerini anlatmak amacıyla Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ı makamında ziyaret etti.

16.03.2017 17:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adnan Menderes Üniversite öğrencilerinden oluşan Nazilli Ticaret Odası proje ekibi, tanışmak ve projelerini anlatmak amacıyla Belediye Başkanı Haluk Alıcık'ı makamında ziyaret etti.

Nazilli Ticaret Odası bünyesinde kurulan proje ekibi Başkan Haluk Alıcık'la tanışmak ve projelerini anlatmak amacıyla makamında ziyaret etti. Ticaret Odasının yaptığı törende ödül ve sertifikalarını Belediye Başkanı Haluk Alıcık'ın elinden aldıklarını ifade eden gurup sözcüsü Betül Alp, Başkan Haluk Alıcık'ın seslerini duyurmalarında kendilerine yardımcı olmasını arkadaşları adına istedi. Betül Alp, " Bizlerin kendimizi duyurmamıza yardımcı olması, piyasada daha geniş bir çerçeveye hitap etmek, Belediye'nin de yaptığı projeleri yazdırmakta aklına ilk gelen ekip olmak için Belediye Başkanımız Haluk Alıcık'ı ziyarete geldik" dedi.

Betül Alp, Duygu Akbacı, Emine Gül, Semanur Keleş, İpek Hürriyetoğlu, Nokta Dalgıç, İsa Özcan, Yasemin Ayçiçek, Demet İyiol, Gürsel Çimen, Bahar Mercan, Ceren Çevik, Damla Çelik, Esra Akar, Hulusi Güngör, İlknur Ekşi, Merve Ergün, Selin Candaş, Nergis Demir, Rabia Köroğlu, Yakup Çelik, Zeynep Akgül ve Aybüke Aslan'ın oluşturduğu Nazilli Ticaret Odası Proje ekibi sözcüsü Betül Alp; "Nazilli ticaret Odasının bünyesinde kurulan Türkiye'nin ilk ve tek proje ekibiyiz. Adnan Menderes Üniversitesi öğrencileriyiz. Bu ekip 2013 yılında kuruldu. Kuruluş yılından itibaren bugüne kadar 94 adet KOSGEB iş planı yazarak girişimcilere danışmanlık yaptı. Nazilli'ye 2 milyonun üzerinde hibe kazandırdık. İstihdama büyük oranda katkıda bulunduk. Aynı zamanda GEKA, TKDK gibi projeler yazmakta, finansal için sertifikalı Excel eğitimi almaktayız. Gündemi takip ederek yazılabilecek yeni projeleri öğreniyoruz. Proje bizim işimiz. Ekibin adını duyurmak, yaptığı işin önemini insanlara tanıtmak için uğraşıyoruz" diye konuştu.

Nazilli Ticaret Odası Proje Ekibini makamında ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık; "Sizlerle tanışmak benim için büyük şeref. Sizin gibi gençlere destek vermek gerekir. Çalışmalarınızı takip ediyorum. Sadece Nazilli'ye okumaya değil, okul sürecinde bu tür oluşumlar içinde olarak kendini geliştirmek, katkıda bulunmak ileriki yaşamlarınız çok değerli. Böyle bir projede çalışmak ve yer almak beni de çok mutlu eder. Sizin gibi gençler bizim geleceğimizdir" dedi. Nazilli Ticaret Odası Proje Ekibi, Ticaret Odasının yaptığı törende ödül ve sertifikalarını Başkan Haluk Alıcık'ın elinden alırken çekilmiş fotoğraflarını Alıcık'a hediye etti. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Nazilli Ticaret Odası Proje Ekibi Başkan Alıcık'ı Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement