Nazilli ve Çevresi Katı Atık Bertaraf Çevre Hizmet Birliği Meclisi Toplandı - Son Dakika
Yerel

Nazilli ve Çevresi Katı Atık Bertaraf Çevre Hizmet Birliği Meclisi Toplandı

Nazilli ve Çevresi Katı Atık Bertaraf Çevre Hizmet Birliği Meclisi Toplandı

Nazilli ve Çevresi Katı Atık Bertaraf Çevre Hizmet Birliği Meclisi Kasım 2014 dönemi 1. olağan toplantısı yapıldı.

25.11.2014 10:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Nazilli ve Çevresi Katı Atık Bertaraf Çevre Hizmet Birliği Meclisi Kasım 2014 dönemi 1. olağan toplantısı yapıldı.

Nazilli ve Çevresi Katı Atık Bertaraf Çevre Hizmet Birliği Meclisi, Birlik Başkanı H. Haluk Alıcık'ın Başkanlığında Nazilli Belediyesi Başkanlık Makamında, Mustafa Akkaya, Ziya Aksüt, M.Hakan Kumcuoğlu, Hüsnü Savranoğlu, Yılmaz Kınlı, Dursun Öztunç, Nevzat İzgü, Hulki Karakaya, Deniz Depboylu, Necmettin Ünüvar, Ekrem Eskici, Avni Yeloğlu, Cihan Doğan, Tuğçe Çimen, Necmettin Esenlik, Serpil Altunkaya, M. Ali Şahin, Hüsnü Ünsal, Nuri Öncü, Mehmet Güler, Mehmet Çakar, Tevfik Uzkut, Ahmet Özsoy, Özden Süslüoğlu, Osman Yıldırımkaya, Ömer Seyfettin Pirinç ve Fikret Şengün'ün katılımıyla yapıldı.

Yapılan toplantıda 6 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı. Nazilli ve Çevresi Katı Atık Bertaraf Çevre Hizmet Birliği'nin personeli olmadığı ancak mal varlığı ve projenin devamı olması gerektiği birlik Tüzel Kişiliğinin ilgili maddesi gereğince Nazilli ve Çevresi Katı Atık Bertaraf Çevre Hizmet Birliği Tüzel kişiliğinin son verilmesine, tüm iş ve iş kalemlerinin yürütülmesi için T.C. Aydın Büyükşehir Belediyesine devredilmesine oy birliği ile karar verilirken, Nazilli ve Çevresi Katı Atık Bertaraf Çevre Hizmet Birliği'nin 2014 yılı Birinci Birlik Başkan Vekili'nin Ziya Aksüt, ikinci Birlik Başkan Vekili'nin Mehmet Güler'in olmasına yapılan oylama sonucu oy birliği ile karar verildi.

Birlik Meclisince yapılan görüşmeler neticesinde, Nazilli ve Çevresi Katı Atık Bertaraf Çevre Hizmet Birliği'nin 2014 yılı Asil Encümen Üyeliklerine; S. Tümer Apaydın, Osman Yıldırımkaya, Metin Ertürk ve Zafer Savcı oy birliği ile seçildi. Birlik Meclisince yapılan görüşmeler neticesinde, Plan-Bütçe Komisyonunun kurulmasına, yapılan oylama sonucu bu komisyonların asil ve yedek üyeleri de oy birliği ile karar verildi. Asil üyelere Ekrem Eskici, Hakan Kumcuoğlu ve Necmettin Esenlik seçilirken yedek üyeliklere Mehmet Çakar, Hulki Karakaya ve Avni Yeloğlu seçildi. Nazilli ve Çevresi Katı Atık Bertaraf Çevre Hizmet Birliği'nin 2014 yılı Meclis Katipleri yapılan oylama sonucu oy birliği ile Cihan Doğan ve Tuğçe Çimen oldu. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Nazilli ve Çevresi Katı Atık Bertaraf Çevre Hizmet Birliği Meclisi Toplandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement