Nazilli Yeşilay Şube Onayını Bekliyor - Son Dakika
Yerel

Nazilli Yeşilay Şube Onayını Bekliyor

Nazilli Yeşilay Şube Onayını Bekliyor

Türkiye Yeşilay Cemiyeti Nazilli Temsilciliği, şube olmak için gerekli evraklarını tamamlayıp Cemiyet Genel Merkezi’ne iletti.

28.03.2014 12:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Yeşilay Cemiyeti Nazilli Temsilciliği, şube olmak için gerekli evraklarını tamamlayıp Cemiyet Genel Merkezi'ne iletti.

Gerekli evrakları tamamlayıp Yeşilay Genel Merkezine, Yeşilay gönüllüsü Mehmet Arıcıoğlu ile birlikte gönderdiklerini ifade eden Nazilli Temsilcisi Kasım Metin; "En kısa sürede Yeşilay Şubesi açılarak Yeşilay bayrağı Nazilli'mizde dalgalanacaktır. Ayrıca Yeşilay Aydın'da sadece Nazilli'mizde temsilcilik olarak var olacak. Aydın merkez (Efeler ) ve tüm ilçelerinde Yeşilay'ın temsilciliklerinin açılması için çalışmalarımız var. Şubemizi açtıktan sonra en kısada zamanda Aydın'ın tümünde Yeşilay etkin olacak. Hazırlamış olduğumuz projelerimizi hayata geçireceğiz. Şubemizi açacak olmamızı halkımız ve özellikle gençlerimiz mutlulukla karşıladı. Gençlerimiz şuan aktif olarak çalışmaya başladı, şubemizi açarak gençlerimiz için bir çok faaliyetimiz olacak. Hedefimiz halkımızın ve özellikle gençlerimiz bağımlılıktan kurtarmak, biz insanlarımızı Allah için, yaratandan ötürü seviyor onları bağımlılıktan kurtulması için çalışıyor ve şubemizi açarak faaliyetlerimiz ve gönüllülerimiz çoğalacaktır. Biz karalıyız gençlerimizi, halkımızı Aydın'ımızı bağımlılıktan kurtaracağız, aktif olarak çalışacağız" dedi.

Nazilli Yeşilay gönüllüsü Mehmet Arıcıoğlu ise yardımlarından ve desteklerinden dolayı Karabük Yeşilay Şube Başkanı Doç.Dr. İsmail Karacan'a teşekkürlerini sunarak, kendisinde büyük emeğinin olduğunu ve kendisinden öğrendikleriyle Yeşilay için aktif olarak çalışacağını söyledi - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Nazilli Yeşilay Şube Onayını Bekliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement