Nazlı Çelik Tecavüz Zanlısına Tepki Gösterdi - Son Dakika
Güncel

Nazlı Çelik Tecavüz Zanlısına Tepki Gösterdi

Mersin'de tecavüz zanlısının soru soran gazetecilere pişkin pişkin "Sana ne lan" diye tepki göstermesine Star TV spikeri Nazlı Çelik tepki gösterdi.

06.03.2015 19:46  Güncelleme: 09:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin'de, 13 yaşındaki erkek çocuğunu kaçırarak bir portakal bahçesinde tecavüz etmeye çalışan zanlı, polisin yoğun çalışması sonucu yakalandı. Zanlının, geçen ay yine bir erkek çocuğuna tecavüz ettiği ortaya çıktı.

Yoğun güvenlik önlemleri altında emniyet müdürlüğüne getirilen şüpheli, gazetecilerin, 'Erkek çocuğunu neden kaçırdın?' sorusuna, "Sana ne" diye yanıt verdi. Ruhsatsız silah bulundurmak suçundan sabıkası bulunan zanlının, emniyetteki ifadesinde, suçunu itiraf ettiği öğrenildi.

NAZLI ÇELİK TEPKİ GÖSTERDİ: GERİSİNİ BU EKRANDAN SÖYLEYEMEYECEĞİM

Star TV Ana Haber spikeri Nazlı Çelik, bu haberi sunduktan sonra tepki göstererek, "Yasalar nezninde o hâlâ bir zanlı. Bu yüzden suçlu muamelesi yapmak yanlış olur ve bundan dolayı yüzünü kapatarak verdik. Fakat ne var ki sorulara pişkin pişkin 'sana ne lan' diye verdiği yanıta bakılacak olursa, adalet terazisinde iki kefesinden birinde sıkıntı olduğu anlaşılıyor. Hele ki böyle korkunç ve tekrar eden bir suçlama karşısında. Gerisini bu ekrandan söylemeyeceğim." dedi.

Nazlı Çelik Tecavüz Zanlısına Tepki Gösterdi
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Nazlı Çelik Tecavüz Zanlısına Tepki Gösterdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (28)

  • Urfali: Insallah sana mevlam bir Kürt koca versin nazli 0 18 Yanıtla
  • Ateist_beyfendi: Nazlı Çelik tam bir TÜRK Kadını. Bayılıyorum ona. . Hayatta herşey gönlünce olsun :) 15 2 Yanıtla
  • Eray: helal sana yenge 13 2 Yanıtla
  • pkk: Agzinizi toplayin siz kurtlere laf söylecek hatte ve durum da degilsiniz o nazli çelik faşist veya kemaliste işine baksın 0 11 Yanıtla
  • Bir adam: Ceyhanlı isimli kullanıcı! En son özgecanı katleden cani yörük bir ülkücü çıktı. 3 7 Yanıtla
  • TR: Ay Yıldız Kolyesine Kurban Olun 10 0 Yanıtla
  • alaattin: bu adam lut kavminden kalan pis herifin teki. o kavim helak oldu bu şerefsilerde helak olur inş 10 0 Yanıtla
  • Fırat: Bu Türk'leri bir türlü anlamiyorum bu kadın onların sayesinde para kazanıyor ondan sonra düğünü ABD yapıyor. Ve şimdi çıkmış milliyetçilik yapıyor. Vallah bir yaşıma daha girdim. 0 9 Yanıtla
  • Deli baş: Kürtler Sanadamı bişey yapmış ki böyle sevmiyor Kürtleri 3 6 Yanıtla
  • tokat: Ekranlarda bu tarz benim vs cıplak kızları gosterenlere acun gibi firlamalara kızsana o kadar cesursan 5 3 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Maserati GranCabrio Folgore: Tamamen elektrikli ve üstü açılır otomobil
    09:10 Maserati GranCabrio Folgore: Tamamen elektrikli ve üstü açılır otomobil

    Otomotiv sektöründe gündemden düşmeyen Maserati, tamamen elektrikli olan GranCabrio Folgore modeliyle dikkat çekiyor. İtalya'da tanıtılan araç, sportif ve modern çizgileriyle öne çıkıyor. Maserati'nin elektrikli modelleri arasında zirveyi temsil eden GranCabrio Folgore, global pazarda ilgi gördüğü takdirde değişik versiyonlarıyla da karşımıza çıkabilir. Araç, 220 bin dolar civarında bir fiyatla satışa sunulacak.

  • OnePlus Pad 2 Özellikleri ve Tanıtım Tarihi Sızdırıldı
    09:10 OnePlus Pad 2 Özellikleri ve Tanıtım Tarihi Sızdırıldı

    OnePlus, yeni amiral gemisi tablet olan OnePlus Pad 2'yi tanıtmaya hazırlanıyor. Sızıntılara göre cihaz, Snapdragon 8 Gen 3 işlemci, parlak AMOLED ekran, büyük batarya ve daha fazla depolama alanı gibi üst seviye özelliklerle gelecek. OnePlus Pad 2'nin tanıtım tarihi ise 2024'ün ikinci yarısında olması bekleniyor.

  • Android 15, NFC ile kablosuz şarjı mümkün kılacak!
    09:09 Android 15, NFC ile kablosuz şarjı mümkün kılacak!

    Geçen sene Android 14 işletim sistemini kullanıma sunan Google, bu yıl Android 15 ile karşımıza çıkacak. Android 15 Beta sürümünde "NfcCharging" adlı yeni bir özellik keşfedildi. Bu özellik, temassız ödeme ve dosya paylaşımı gibi amaçlar için kullanılan NFC teknolojisinden destek alarak Android telefonların kablosuz olarak şarj edilmesine imkan tanıyacak. NFC ile şarj özelliği, yalnızca 1W güç kapasitesine sahip olacak ve daha çok düşük bataryaya sahip cihazlar için uygun olabilir. Bu özellik, Android 15 işletim sistemine sahip tüm telefonlarda kullanılıp kullanılmayacağı veya üreticilerin NFC donanımında özel bir düzenleme yapmaları gerekip gerekmediği henüz bilinmiyor. Android 15'in beta testleri temmuz ayında sonlanacak ve ağustos-ekim ayları arasında yayınlanması bekleniyor.

  • Apple, iOS 17.5 ve iPadOS 17.5 Beta 2 Sürümlerini Dağıtıma Çıkardı
    09:09 Apple, iOS 17.5 ve iPadOS 17.5 Beta 2 Sürümlerini Dağıtıma Çıkardı

    Apple, iOS 17.5 ve iPadOS 17.5 güncellemelerinin ikinci beta sürümlerini dağıtıma çıkardı. Yeni beta paketi, geliştirici olmayan kullanıcılar için indirilebilir durumda. Güncelleme, Avrupa Birliği'nin gerektirdiği değişikliklere odaklanıyor ve AB'deki kullanıcıların web siteleri üzerinden iPhone uygulamalarını indirebilmesine olanak sağlıyor. Ancak AB geliştiricileri için bazı kısıtlamalar da getiriliyor. Ayrıca yeni beta sürümleri, aygıt yönetimi özelliklerine ve Pil Sağlığı desteğine yönelik iyileştirmeler içeriyor.

  • Oppo A60 Özellikleri Ortaya Çıktı
    09:09 Oppo A60 Özellikleri Ortaya Çıktı

    Oppo, orta segment kataloğuna yeni bir model eklemeye hazırlanıyor. Oppo A60 adlı bu model, Qualcomm Snapdragon 680 işlemci ve 8 GB RAM ile güçlendirilecek. Ayrıca telefon, 1604 x 720 piksel çözünürlüğe sahip bir ekran ve 5.000 mAh kapasiteli bir batarya ile gelecek.

  • Telegram, aylık 1 milyar aktif kullanıcı sayısı için gün sayıyor
    09:09 Telegram, aylık 1 milyar aktif kullanıcı sayısı için gün sayıyor

    Telegram Kurucusu Pavel Durov'a göre, uygulama önümüzdeki yıl içerisinde 1 milyar aylık aktif kullanıcıya sahip olacak. WhatsApp'ın güvenlik sorunlarına dikkat çeken Durov, Telegram'ın popülerlik kazandığını belirtti. Şirket ayrıca platformdan daha fazla para kazanmayı umuyor ve yeni özellikler eklemeyi planlıyor.

  • Kocaeli Körfez'de Bulaşık Makinesi Yangını
    09:08 Kocaeli Körfez'de Bulaşık Makinesi Yangını

    Kocaeli'nin Körfez ilçesinde bir binanın mutfak kısmında çıkan bulaşık makinesi yangını itfaiye ekiplerince söndürüldü. Yangında yaralanan veya etkilenen olmazken, mutfakta maddi hasar meydana geldi.

  • Edirne'de Tunca Nehri Kuruma Noktasına Geldi
    09:06 Edirne'de Tunca Nehri Kuruma Noktasına Geldi

    Edirne'de kuraklık nedeniyle dibi gören Tunca Nehri'nde su seviyesi azaldı. Nehrin debisi geçen yıla göre 4 kat azaldı. Kuraklık nedeniyle nehirde adacıklar oluştu ve bazı bölgelerde vatandaşlar rahatça yürüyebiliyor. Canlılar ve tarım da olumsuz etkilendi. Vatandaşlar gelecek dönemler için endişeli.

  • Milli Savunma Bakanlığı'nda basın bilgilendirme toplantısı yapılacak
    09:03 Milli Savunma Bakanlığı'nda basın bilgilendirme toplantısı yapılacak

    ANKA HABER AJANSI 18 NİSAN PERŞEMBE GÜNDEMİ

  • Kayserispor'un Gineli futbolcusu Julian Jeanvier ameliyat oldu
    09:01 Kayserispor'un Gineli futbolcusu Julian Jeanvier ameliyat oldu

    Trendyol Süper Lig'de mücadele veren Kayserispor'un Gineli futbolcusu Julian Jeanvier, sağ diz iç menisküs yırtığı nedeniyle ameliyat oldu. Ameliyat sonucunda 1 ay sahalardan uzak kalacak olan Jeanvier'in sağlığına kavuşması temenni ediliyor.

  • Başkan Mustafa Önsay'dan Milletvekili Kasap'ın Şehir Hastanesi açıklamasına tepki
    08:57 Başkan Mustafa Önsay'dan Milletvekili Kasap'ın Şehir Hastanesi açıklamasına tepki

    AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay, Saadet Partisi Kütahya Milletvekili Ali Fazıl Kasap'ın Şehir Hastanesi açıklamasına sert tepki gösterdi. Önsay, Kasap'ın Kütahya'ya yapılan hizmetleri görmezden gelip eleştirdiğini belirtti ve bu durumun şehre yapılan bir kötülük olduğunu ifade etti.

  • Antakya'da metruk binada çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü
    08:56 Antakya'da metruk binada çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü

    Hatay'ın Antakya ilçesinde Kisecik Mahallesi'nde bulunan metruk bir binada çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kısa sürede söndürüldü. Yangının ardından binada soğutma çalışmaları yapıldı.


Advertisement