Fenerbahçe, Aziz Yıldırım'ın Şike Sözlerini Tişört Yapıp Satışa Çıkarıyor - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe, Aziz Yıldırım'ın Şike Sözlerini Tişört Yapıp Satışa Çıkarıyor

Fenerbahçe, Aziz Yıldırım'ın şike sürecinde söylediği "Ne şikesi, memleket elden gidiyor" sözünü tişört yapıp Fenerium'larda satışa sunacak.

01.08.2016 01:44  Güncelleme: 08:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Emekli Tümamiral Semih Çetin'in CNN Türk ekranlarında FETÖ'nün karşısına ilk olarak "sarı lacivert" bir duvar çıktığını söylemesi, sosyal medyada büyük yankı yaratmıştı.

TT listesinde ilk sıralarda yer bulan bu konuşma, Fenerbahçe taraftarının direnişinin simgelerinden biri olarak kabul edilmişti. İşte Fenerium genel müdürü Mümtaz Karakaya yoğun ilgi çeken bu sözden hareketle sarı lacivertli taraftarlara bir sürpriz hazırladı...

"NE ŞİKESİ MEMLEKET ELDEN GİDİYOR"

Karakaya, lacivert zemin üzerinde sarı duvar ve başkan Yıldırım'ın "Ne şikesi, memleket elden gidiyor" sözlerinin yazılı olduğu bir tişört hazırladı. Tişörtte Yıldırım'ın bu konuşmayı yaptığı tarih olan 14.02.2012 de yazıyor.

Fenerbahçe, <a class='keyword-sd' href='/aziz-yildirim/' title='Aziz Yıldırım'>Aziz Yıldırım</a>'ın Şike Sözlerini Tişört Yapıp Satışa Çıkarıyor
"DEMEDİK Mİ?"

Fenerium mağazalarında satılacak ikinci tişörtte de yine Fenerbahçe'nin FETÖ'yü çok önceden deşifre etmesine bir gönderme var. "Demedik mi?" yazan ikinci tişörtün de yoğun ilgi görmesi bekleniyor.

Fenerbahçe, Aziz Yıldırım'ın Şike Sözlerini Tişört Yapıp Satışa Çıkarıyor

SEMBOLiK ÜCRET

Hürriyet Gazetesi'nin haberine göre, Fenerium bu tişörtleri kar amacı gütmeden 19.95 TL'den satışa çıkaracak. Yarın tüm Feneriumlarda yer alacak tişörtlerden onbinlerce basacak olan Fenerbahçe rekor satış bekliyor. Bu tişörtler, "Her eve lazım" sloganı ile tüm taraftarlarına ulaştırılacak.

Fenerbahçe, Aziz Yıldırım\'ın Şike Sözlerini Tişört Yapıp Satışa Çıkarıyor
Kaynak: Sporvadisi.com

Son Dakika Spor Fenerbahçe, Aziz Yıldırım'ın Şike Sözlerini Tişört Yapıp Satışa Çıkarıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement