Nebati: Beddualara, Dualarla Karşılık Vereceğiz - Son Dakika
Güncel

Nebati: Beddualara, Dualarla Karşılık Vereceğiz

Nebati: Beddualara, Dualarla Karşılık Vereceğiz

Şanlıurfa'nın Bozova ilçesinde halka seslenen AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Nurettin Nebati, "Beddualara, Dualarla Karşılık Vereceğiz" dedi.

01.05.2015 11:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Şanlıurfa Milletvekili adayı Nureddin Nebati, seçim çalışmalarını Bozova mitingi ile sürdürdü. Burada Bozovalılara hitap eden Nebati, kendilerine yönelik beddualara karşı dua seansları başlattıklarını söyledi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Şanlıurfa Milletvekili adayı Nureddin Nebati Bozova'daki mitingde "7 Haziran'dan sonra AK Parti iktidarı olarak % 50 oyla 400 Milletvekiliyle yine milletimizin emrinde olacağız inşaallah. 12 yıldır siz yanımızda oldunuz. Biz de Kahire'nin, İstanbul'un, Hakkari'nin, Diyarbakır'ın, Şam'ın, Halep'in, İdlip'in sesi olduk. Hedefimiz yeni Türkiye, 2023" dedi.

12'de 12 yapacaklarını belirten Nebati, "Şimdiye kadar sizler bize güvendiniz, bundan sonra da güvenin. Güveninize her zaman olduğu gibi sizlere layık olmaya devam edeceğiz. Şanlıurfa merkez ve ilçelerinde çeşitli yatırımların, hizmetlerin gelmesini sağlayacağız. Mevcut sorunların çözümü için 12 vekil hep birlikte hareket ederek çözüme kavuşturacağız" diye konuştu.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dr. Nureddin Nebati, miting konuşmalarının son bölümünde beddua seanslarına karşı dua seansları başlattıklarını söyledi. Nebati, Bozova ilçesindeki miting de yaptığı duada, "Rabbim gezicileri ıslah etsin, Rabbim paralelcileri de ıslah etsin" diye seslendi.

Nebati duasında; "Rabbim Bozovalıların yolunu açık eylesin. Rabbim, bize engel koyanlara karşı güçlü eylesin. Rabbim gezicileri ıslah eylesin. Rabbim paralelcileri de ıslah etsin. Bizleri onların şerrinden korusun. Haydi Bozova, hep beraber durmak yok, yola devam" ifadelerini kullandı.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Nebati: Beddualara, Dualarla Karşılık Vereceğiz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement