Necdet Özel'in Gözünde Zona Çıktı - Son Dakika
Güncel

Necdet Özel'in Gözünde Zona Çıktı

Necdet Özel\'in Gözünde Zona Çıktı

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel, yaklaşık 1 haftadır gözündeki zona rahatsızlığı nedeniyle GATA'da tedavi altında.

05.07.2014 07:54  Güncelleme: 10:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gözünde zona çıkan Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel, her gün GATA'ya gidiyor. Özel'in hastalığının başlangıç safhasında olduğu, yapılan tedavilere olumlu yanıt alındığı kaydedildi. GATA yetkilileri, tedavinin bir süre daha devam etmesinin planlandığını belirtti. Zona rahatsızlığını tetikleyen en büyük nedenlerden birisi stres.

ZİRVEYE KATILMAMIŞTI

Hürriyet'ten Fevzi Kızılkoyun'un haberine göre, Başbakalık Resmi Konut'ta başta Irak'taki gelişmeler olmak üzere bölgedeki son durumun değerlendirildiği toplantıya Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel'in "istirahat" gerekçesiyle katılmayışı Ankara kulislerini hareketlendirmişti. Başbakanlık kaynaklarının Özel'in "istirahat" ettiğini açıklaması üzerine istirahat nedeni merak konusu oldu. Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hulusi Akar'ın, Özel'in yerine zirveye gelmesinin nedeninin Genelkurmay Başkanı Özel'in "yıllık izinde" olmasından kaynaklandığı ifade edilmişti.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Necdet Özel'in Gözünde Zona Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • vatan bayrak: Eeeeee allah işte ülkene yapılanlara göz yumarsan 20 12 Yanıtla
  • rabia: bir gözündemi keşke ikisindede cıksa yedigi ekmek TÜRK EKMEGİ GÖZÜNE DURMUŞTUR...ilahi adalet bu 6 4 Yanıtla
  • kuzuhafızası: kör olsaydında anlayana allahın sopası yok ardslarıı satan kim olursa olsun 3 4 Yanıtla
  • süzehye: sorumsuzca siyaset ve ezme devri,siyasetçilerin tümünün önünü açmış olsada,ülkede rahatsız bir kesimde var.bu rahatsızlık şahsi çıkarlarda yenik yada dezavantajlı duruma düşmek yada ülke çıkarlarına kendini adamışlıktan kaynaklanmıyor.siyasetçilerin halkın aşağısında oluşlarından kaynaklanan zorbalığından meydana geliyor. suskun ve çaresiz kesim kendisini Allah zanneden siyasetçilerin hal ve gidişlerinden,ciddi anlamda ruhsal ve bedensel hastalık yaşıyor. Durum gerçekten ciddi.harcamak istedikleri kişiler çevresinde oluşturdukları birlik beraberlik ve manevi güç,onlara sınırsızlaşma özgürlüğü verirken, bazı kesimlerde ciddi hasarlar var.İnsanların inanç hürriyetinin bu devirde kişiler elinde olması ve toplumun hür olan yada olmayanlar şeklinde bölünmesi,pek çok kişide kalıcı hasarlar yarattı. PAŞAMA geçmiş olsun dileklerimi sunarım. 2 3 Yanıtla
  • .....: BU KADAR PKK LI GÖREMEDİĞİ ONDANMIŞ DEMEKKİ..... 3 0 Yanıtla
  • ANIL: HANGİ ZONA,ARİ ZONAMI.HİHAHAHAHAHAHAHAHAHA.BU KADAR GÜLDÜĞÜME GÖREDE TAKMADIM ÜZÜLMEDİM UMURUDA DEĞİL DEMEKTİR. 1 1 Yanıtla

Advertisement