Necmettin Nursaçan Pursaklar'da Gönüllere Hitap Etti - Son Dakika
Yerel

Necmettin Nursaçan Pursaklar'da Gönüllere Hitap Etti

Necmettin Nursaçan Pursaklar\'da Gönüllere Hitap Etti

Emekli Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı ve televizyon programcısı Necmettin Nursaçan, Pursaklar Belediyesi’nin düzenlemiş olduğu Çanakkale Zaferi ve Kutlu Doğum Haftası programında kendine has üslubuyla gönüllere hitap etti.

01.04.2015 10:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Emekli Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı ve televizyon programcısı Necmettin Nursaçan, Pursaklar Belediyesi'nin düzenlemiş olduğu Çanakkale Zaferi ve Kutlu Doğum Haftası programında kendine has üslubuyla gönüllere hitap etti.

Pursaklar Belediyesi tarafından düzenlenen Çanakkale Zaferi ve Kutlu Doğum Haftası programı büyük ilgi gördü. Selçuklu Kültür ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen programa AK Parti Pursaklar İlçe Başkanı Mehmet Kabasakaloğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Osman Kayaer, belediye meclis üyeleri, kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri, sivil toplum kuruluşları ile çok sayıda davetli katıldı. Bin kişilik salonu doldurun davetlilere hitap eden Emekli Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı ve televizyon programcısı Necmettin Nursaçan, Çanakkale Zaferi'ndeki manzarayı kendine has üslubuyla anlattı. Programda Çanakkale Zaferi ile Kutlu Doğum Haftası üzerine konuşan Nursaçan "Çanakkale Zaferi olmayaydı bizler bugün burada olamazdık. Tarihi günleri yadetmemiz gerekiyor; çünkü oralardan alacağımız dersler vardır" dedi. Çanakkale'de şehit düşen askerlerden birinin mektubunu da okuyan Necmettin Nursaçan salondakilere duygu dolu anlar yaşattı. Program topluca edilen dua ile son buldu. Doksan dakika süren programın sonunda Necmettin Nursaçan'a AK Parti Pursaklar İlçe Başkanı Mehmet Kabasakaloğlu ve AK Parti Saray Cumhuriyet Mahallesi Başkanı Mesut Yılmaz tarafından üzerinde Hz. Muhammed (s.a.v) yazılı tablo hediye edildi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Necmettin Nursaçan Pursaklar'da Gönüllere Hitap Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement