Necmi Kadıoğlu Koltuğunu Devretti - Son Dakika
Güncel

Necmi Kadıoğlu Koltuğunu Devretti

Necmi Kadıoğlu Koltuğunu Devretti

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, 23 Nisan sebebiyle koltuğunu Yusuf Özvatan Ortaokulu öğrencilerinden Çetin Mutlu Önal’a devretti.

23.04.2014 13:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, 23 Nisan sebebiyle koltuğunu Yusuf Özvatan Ortaokulu öğrencilerinden Çetin Mutlu Önal'a devretti.

Esenyurt Yusuf Özvatan Ortaokulu Müdürü Gülbey Algül, sınıf öğretmeni Hatice Acar ve 7'nci sınıf öğrencileri Çetin Mutlu Önal, Yelda Nur Enez, Şevval Çatalkaya, Sude Kılınç ve Beyzanur Bekdemir, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu'nu makamında ziyaret etti. Başkan Kadıoğlu koltuğunu 7'nci sınıf öğrencisi Çetin Mutlu Önal'a teslim ederek, "Belediye başkanı olarak makamımda hiç oturmuyorum ama bugün size bırakıyorum. Bu makamlarda bugün bizler yarın sizler yer alacaksınız. Esenyurtlu vatandaşlarımız ve özellikle siz gençlerimiz için bugüne kadar iyi hizmetlerde bulunduk. Bundan sonra da daha güzel hizmetleri ilçemize kazandıracağız" dedi.

7'nci sınıf öğrencisi minik belediye başkanı Çetin Mutlu Önal ise başkanlık koltuğunda yaşadığı heyecan ardından, Esenyurt'ta eğitime ve okullara verdiği hizmet ve desteklerden dolayı Başkan Kadıoğlu'na teşekkür etti. Minik başkan Önal, rahat tavırları ve başkan yardımcıları ile birim müdürlerine yaptığı konuşmalar ve talimatları ile katılımcıları tebessüm içinde şaşırttı. Önal, konuşmasında; eğitimde, sosyal, kültürel, park ve yeşil alanların, çevre güvenliğinin en üst seviyede olmasını istediğini söyledi. Başkan yardımcıları ve birim müdürleri minik başkan tarafından verilen talimatları not aldılar. Minik Başkan Çetin Mutlu Önal, özel kalem müdürüne ise programlar arasına kendi okullarına kahvaltıya katılmak üzere tarih ve saat yazdırmayı ihmal etmedi. Önal, "Başkanım okulumuzda sizi kahvaltı programı ile ağırlamaktan son derece mutlu oluruz" dedi.

Yusuf Özvatan Ortaokulu öğrencilerinin Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu'na çiçek takdiminin ardından, Başkan Kadıoğlu günün anısına öğrencilere birer tablet bilgisayar hediye etti. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Necmi Kadıoğlu Koltuğunu Devretti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement