Nefes Kesen Motokros Yarışlarına Muhteşem Final - Son Dakika
Spor

Nefes Kesen Motokros Yarışlarına Muhteşem Final

Nefes Kesen Motokros Yarışlarına Muhteşem Final

Bursa’nın Gemlik ilçesinde yeni yapılan parkurda düzenlenen motokros yarışları nefes kesti.

17.11.2014 15:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'nın Gemlik ilçesinde yeni yapılan parkurda düzenlenen motokros yarışları nefes kesti.

Türkiye Motosiklet Federasyonu'nun düzenlediği Türkiye Motokros Şampiyonası'nın 7. ayak yarışları Bursa'nın Gemlik ilçesi Şahin Tepe parkurunda yapıldı. Gemlik Belediyesi ve Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin çabalarıyla bir ay içinde tamamlanan Avrupa çapındaki parkurda yapılan yarışa Bursa, İstanbul, İzmir, Antalya, Muğla, Ankara ve Tekirdağ'ın yanı sıra Bulgaristan ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nden 73 sporcu katıldı.

"146 yıldır yanımızdaydınız, şimdi sıra bizde" sloganıyla bin 670 metre uzunluğunda ve 18 rampadan oluşan parkurdaki yarışlar nefes kesti. Yarışları AK Parti Bursa milletvekilleri İsmet Su ve İsmail Aydın'ın yanı sıra Gemlik Kaymakamı Cahit Işık, Belediye Başkanı Refik Yılmaz ve çok sayıda motorsever takip etti.

Cuma günü Bursa Saltanat Kapı'dan start verilen yarışlar, cumartesi günü antrenman ve sıralama turları ile devam etti. Yoğun sis sebebiyle yarıda kalan ikinci gün sıralama turları pazar günü yerini heyecan fırtınasına bıraktı. Türkiye, KKTC ve Bulgaristan'ın ünlü sporcularının hız ve adrenalin dolu yarışları ayakta alkışlandı. Motorsporları tutkunlarının ilgiyle takip ettiği yarışları binlerce seyirci izledi.

Gemlik Aşıklar Saz Evi Orkestrasının konseri ile renklenen kapanış töreninde Kıbrıs haritası şeklinde yaptırılan pasta kesildi On iki sınıfta dereceye giren sporcular kupalarını iskele meydanında havaya kaldırırken, Gemlikliler motokrosçuları alkış yağmuruna tuttu. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Nefes Kesen Motokros Yarışlarına Muhteşem Final - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement