Nefes Kesen Sprint Greipel'in - Son Dakika
Spor

Nefes Kesen Sprint Greipel'in

Nefes Kesen Sprint Greipel\'in

Paris-Nice'te ikinci etap heyecan dolu bir sprint mücadelesiyle sonuçlanırken, kazanan Lotto Soudal takımından Andre Greipel oldu.

10.03.2015 18:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Paris-Nice'in ikinci etabını Alman sprinter Andre Greipel, Arnaud Demare (FDJ) ve John Degenkolb'un (Giant-Alpecin) önünde kazanmayı başardı.

Arnaud Gerard'ın solo kaçışıyla başlayan yarış, Tony Martin (Etixx), Geraint Thomas (Sky), Lars Boom (Astana) ve Matthi Breschel'den (Tinkoff-Saxo) oluşan dörtlünün bitime 9.5 km kala yaptığı atakla hareketlendi. Ancak peloton kaçakları yakaladı ve son metreler heyecan dolu bir sprint finişine sahne oldu. Güçlü bir atakla öne çıkan Greipel, Demare'ın son bölümdeki çabasına rağmen çizgiyi önde geçen isim oldu.

Michal Kwiatkowski (Etixx-Quickstep) sarı mayosunu korurken, Degenkolb finişten aldığı bonus saniyelerle Kwiatkowski ve ikinci sıradaki Rohan Dennis'le arasındaki farkı üç saniyeye indirdi. Yeşil mayo Kristoff'ta, tırmanış mayosu (polka-dot) ise Hivert'de kaldı.

Etabın başında Arjantin'deki helikopter kazasında hayatını kaybeden 10 kişi için saygı duruşu yapıldı. Kazada yaşamını yitiren Alexis Vastine'in yakın arkadaşı olan Nacer Bouhanni, etaba siyah mayo giyerek başladı.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Nefes Kesen Sprint Greipel'in - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement