Nehirde Baygın Bulundu, Götürüldüğü Hastaneden Kaçmaya Çalıştı - Son Dakika
Güncel

Nehirde Baygın Bulundu, Götürüldüğü Hastaneden Kaçmaya Çalıştı

Adana'nın Ceyhan İlçesi'nde nehirde baygın halde bulunan 49 yaşındaki Mesut Keser, hastaneden kaçmak isterken polis tarafından yakalanarak karakola götürüldü.

21.04.2014 18:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana'nın Ceyhan İlçesi'nde nehirde baygın halde bulunan 49 yaşındaki Mesut Keser, hastaneden kaçmak isterken polis tarafından yakalanarak karakola götürüldü.

Öğle saatlerinde Ceyhan Nehri'nin kıyısında bir ceset olduğu ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Nehre giren 3 polis tarafından dışarı çıkarılan ve sağlık ekiplerinin yaptığı kontrollerde yaşadığı ve baygın olduğu tespit edilen kişi ambulansla Ceyhan Devlet Hastanesi'ne götürüldü.

Burada kendine geldikten sonra adının sorulması üzerine kendisini polis olarak tanıtıp isminin Hasan Akıncı olduğunu belirtirken, daha sonra farklı isimlerde emniyet müdürü ve özel hareket timinde görev yaptığını söyledi. Sürekli farklı isimler söyleyen ve agresif davranışlarda bulunan kişinin Gaziantep nüfusuna kayıtlı Mesut Keser olduğunu tespit edildi.

Gerçek kimliğinin belirlenmesinin ardından Mesut Keser hastaneden kaçmaya çalışırken polis ve hastanenin güvenlik görevlilerince yakalanıp etkisiz hale getirildikten sonra Şehit Reşat Coşkun Polis Karakolu'na götürüldü. Polis, Mesut Keser hakkında geniş çaplı araştırma başlattı. - Ceyhanadana

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Nehirde Baygın Bulundu, Götürüldüğü Hastaneden Kaçmaya Çalıştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Bakan Yerlikaya:
    18:31 Bakan Yerlikaya: "Atatürk ve Erdoğan'a Hakaret İçeren Sözler Sarf Eden U.G. Adlı Şüpheli Gözaltına Alınmıştır"

    İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Diyarbakır'ın Sur Belediyesi'nde DEM Partililerin ''Mustafa Kemal Atatürk ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret içeren sözler söylediği'' yönündeki iddialara ilişkin U.G. adlı şüphelinin gözaltına alındığını açıkladı.

  • Sur Belediyesi, Mustafa Kemal Atatürk ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret iddialarını reddetti
    18:29 Sur Belediyesi, Mustafa Kemal Atatürk ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret iddialarını reddetti

    Sur Belediyesi, mazbata töreninin ardından belediyede DEM Parti yöneticilerinin Mustafa Kemal Atatürk ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret içeren sözler söyledikleri iddiasıyla Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı’nın soruşturma başlatması üzerine açıklama yaptı. Açıklamada, “Parti Yönetimimiz ve Eş Başkanlarımız tarafından söylendiği iddia edilen sözler, bizlerden bağımsız bir yurttaşın söylemi olup, tarafımıza yöneltilen iddialar asılsızdır” denildi.

  • Samandağ'da dikiş kursiyerleri tasarladıkları kıyafetleri anaokulu öğrencilerine hediye etti
    18:24 Samandağ'da dikiş kursiyerleri tasarladıkları kıyafetleri anaokulu öğrencilerine hediye etti

    Hatay'ın Samandağ ilçesinde dikiş eğitimi alan kursiyerler, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Cumhuriyet İlkokulu'nu ziyaret ederek, diktikleri kıyafetleri ana sınıfına giden öğrencilere hediye etti. Merkezin dikiş kursu öğretmeni Nuray Aslan, etkinliğe destek verenlere teşekkür etti.

  • Adana'da 12. Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı kapsamında düzenlenen 'Lezzet Treni' turizm gezisi
    18:24 Adana'da 12. Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı kapsamında düzenlenen 'Lezzet Treni' turizm gezisi

    Adana'da düzenlenen 12. Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı kapsamında, turizm gezisi için tasarlanan 'Lezzet Treni' ile Adana'nın yöresel lezzetleri tanıtıldı. Tren, Adana Tren Garı'ndan hareket ederek Pozantı ilçesine ulaştı ve Belemedik Tabiat Parkı'nda kahvaltı organizasyonu düzenlendi. Davetliler, doğa yürüyüşü yaparken tarihi Varda Köprüsü'nde mola verip hatıra fotoğrafı çektirdi. Etkinliğe, Vali Yardımcısı, Belediye Başkanı, gazeteciler ve sosyal medya fenomenleri de katıldı.

  • Türkmen Şair ve Filozof Mahtumkulu Firaki Ankara'da Anıldı
    18:23 Türkmen Şair ve Filozof Mahtumkulu Firaki Ankara'da Anıldı

    Türkmen şair ve filozof Mahtumkulu Firaki'nin doğumunun 300. yılı, Ankara'da çeşitli etkinliklerle kutlandı. TÜRKSOY tarafından düzenlenen etkinlikler kapsamında Firaki heykelinin açılışı yapıldı, kitap tanıtımı programı düzenlendi ve bir konser gerçekleştirildi. Törenlere Türkmenistan Büyükelçisi, TÜRKSOY Genel Sekreteri ve davetliler katıldı. Firaki'nin Türkmenistan edebiyatındaki önemi vurgulanan konuşmalarda, onun şiirlerinin Türkmen halkının ruhunu yansıttığı ve Türk Dünyası'nın edebi mirasında derin izler bıraktığı belirtildi. Ayrıca, Türk Dünyası Kültür Başkenti Anev ve Mahtumkulu Firaki'nin doğumunun 300. yılına özel bir konser düzenlendi.

  • Konya Ereğli'de Fırtına Etkili Oldu: Ağaçlar Devrildi, Çatılar Uçtu
    18:21 Konya Ereğli'de Fırtına Etkili Oldu: Ağaçlar Devrildi, Çatılar Uçtu

    Konya'nın Ereğli ilçesinde etkili olan fırtına ağaçları devirdi, çatıları uçurdu. Cadde kenarındaki bir ağaç ise park halinde cipin üzerine devrildi. Fırtına nedeniyle kazalar da meydana geldi.

  • Samsun Havza'da Orman Yangını: 2 Dekarlık Alan Zarar Gördü
    18:20 Samsun Havza'da Orman Yangını: 2 Dekarlık Alan Zarar Gördü

    Samsun'un Havza ilçesinde meydana gelen orman yangınında 2 dekarlık alan zarar gördü. Yangın, hızla yayılarak kontrol altına alındı. Yangının çıkış sebebiyle ilgili soruşturma başlatıldı.

  • Karabük'te meydana gelen trafik kazalarında 2 kişi yaralandı
    18:19 Karabük'te meydana gelen trafik kazalarında 2 kişi yaralandı

    Karabük'te meydana gelen 2 ayrı trafik kazasında 2 kişi yaralandı. İlk kazada M.Ö. (65) idaresindeki otomobil kontrolden çıkarak yol kenarına devrildi ve sürücü yaralandı. İkinci kazada ise A.G. idaresindeki traktör önce park halindeki bir otomobile çarptı, ardından yol kenarındaki duvara çarptı ve traktör sürücüsü yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırıldı.

  • Kastamonu'da Şiddetli Fırtına: Ağaçlar Devrildi, Çatılar Uçtu
    18:18 Kastamonu'da Şiddetli Fırtına: Ağaçlar Devrildi, Çatılar Uçtu

    Kastamonu'da saatteki hızı 90 kilometreye ulaşan fırtına ağaçları devirdi, apartmanların çatıları uçtu, araçlarda hasara neden oldu. Bir evin uçan çatısı ise, bir apartmanın duvarına ok gibi saplandı. Büyük korkuya yol açan fırtınada 2 kişi yaralandı.


Advertisement