Nejat Alp, Pop Müziğine Soyundu - Son Dakika
Magazin

Nejat Alp, Pop Müziğine Soyundu

Nejat Alp, Pop Müziğine Soyundu

Türk taverna müziğinin unutulmaz sesi Nejat Alp, yeni nesil müziklerde ruh olmadığını söyleyerek, Bodrum için pop parçası yaptığını açıkladı.

16.06.2016 16:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk taverna müziğinin unutulmaz sesi Nejat Alp, yeni nesil müziklerde ruh olmadığını söyleyerek, Bodrum için pop parçası yaptığını açıkladı.

Bodrum'un Gümüşlük Mahallesi'nde bulunan Victoria's eğlence merkezinde yaz boyunca sahne alacak olan Nejat Alp, yeni nesil şarkıcıların ruhsuz parçalar yaptığını söyledi. Victoria's eğlence merkezi eskimeyen sanatçılarıyla misafirlerine neşe dolu akşamlar yaşatmak için program hazırladı. Türk taverna müziğinin unutulmaz sesi Nejat Alp, yaz boyunca her hafta cumartesi akşamları Victoria's'ta sahne alacak. Mekanda yaz boyu sahne alacak bir diğer ünlü isim de Aldo olacak. Ramazan Bayramı'ndan itibaren başlayacak programlar kapsamında her akşam danslarıyla oryantal Aslıhan Öncü ve piyanist Adnan Yazıcı misafirlerine müzik ve dans ziyafeti sunacak. Mekanda her perşembe ise Grup Küba sahne alacak.

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan ünlü sanatçı Nejat Alp ve Recep Kaymak, yeni nesil şarkıcıları eleştirdi. Bugün müziğin değil, kültürün ve anlayışın da değiştiğini söyleyen Recep Kaymak, "Bizim dönemimizde her şey doğaldı. Şimdi teknoloji her şeyi değiştirmiş durumda. Enstrüman bile koymuyorlar. Onun ruhu olmuyor tabii. Biz şanslıydık. Bir takım çalışmalar yapıyorlar, yeni bir şey üretemiyorlar. Eskileri çevirip çevirip popa, topa uyarladık deyip geçiniyorlar. Onlar da öyle bir devir yaşıyorlar. Hani nerede o eski besteler, türküler, bülbül gibi sesler. Şimdi sesi olmayanlar şarkıcı oluyor. Teknolojiyle her türlü oynamayı yapabiliyorlar çünkü" diye konuştu.

"ŞARKILARDA RUH YOK"

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Nejat Alp genç şarkıcılar için "Şimdiki şarkıları dinliyorum içinde hiç duygu yok. Duygu olmayan şarkı şarkı olur mu?" yorumunu yaptı.

Yeni albümünü yakında piyasaya süreceğini müjdeleyen Nejat Alp, Bodrum içinde bir şarkı yaptığını açıkladı. Alp, şöyle konuştu:

"Geçtiğimiz günlerde Gümbet barlar sokağına gittim. Bodrum'un en ünlü mekanlarını gezdim. İçeride hep Bülent Serttaş'ın 'Aşk Bodrum'da yaşanıyor güzelim' şarkısı çalıyordu. Ben de bunun üzerine eve giderek diskolarda çalınacak bir beste yaptım. Şimdi alt yapısını hazırlıyorum. Yakında tüm kulüpte benim parçam yer alacak." - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Magazin Nejat Alp, Pop Müziğine Soyundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement