Nejat İşler Başkanlığa Soyunuyor! - Son Dakika
Spor

Nejat İşler Başkanlığa Soyunuyor!

Nejat İşler Başkanlığa Soyunuyor!

Ünlü oyuncu, ikamet ettiği Bodrum'un Gümüşlük beldesinin amatör takımında başkanlık yapacağını müjdeledi.

08.02.2015 13:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ünlü oyuncu Nejat İşler, yılın büyük kısmını geçirdiği ve yöneticisi olduğu amatör lig takımlarından Gümüşlükspor'da başkanlık yapmaya hazırlanıyor.

Muğla 1. Amatör Küme A Grubu'nda mücadele eden Gümüşlükspor'un, TEK Yeniköy Termikspor maçını tribünden izleyen İşler, mücadele öncesi futbolcularla hatıra fotoğrafı çekerken, müsabaka esnasında da heyecanlı tavırları dikkatlerden kaçmamıştı.

Milliyet gazetesinden Mehmet Tez'in haberine göre, Gümüşlük'te "Nejat Başkan" dönemi başlayacak. Takımın adını Gümüşlük Halk Gücü olarak değiştirmeyi planlayan ünlü oyuncu, kulüp ambleminde ise bir yumruk kullanacak.

Amatöre ligdeki en popüler takımlardan biri olduklarını belirten İşler, ilk iş olarak kulübe sponsor bulmayı hedefliyor. Uzun vadede Türk futboluna altyapıdan futbolcu yetiştirmeyi kafaya koyan ünlü oyuncu, bu yüzden mali açıdan her türlü desteğe açık olduklarını ifade etti.

Kendilerine Almanya'nın St. Pauli takımını örnek aldıklarını vurgulayan Nejat İşler, geçtiğimiz haftalarda oynanan Datça Belediyespor maçını kale arkasında çilingir sofrası kurarak izlemişti. Bu yüzden Kabahatler Kananu gereği 80'er lira para cezası kesilen oyuncu, bu kararı protesto etmek amacıyla taraftar gruplarının adını "çilingir" koyarak yetkililere göndermede bulundu.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Nejat İşler Başkanlığa Soyunuyor! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement