Nejat İşler ile İlgili Flaş Gelişme - Son Dakika
Magazin

Nejat İşler ile İlgili Flaş Gelişme

Nejat İşler ile İlgili Flaş Gelişme

Zatürre nedeniyle yoğun bakımda tedavi gören 42 yaşındaki oyuncu Nejat İşler, ayağa kalktı ve doktor eşliğinde yürüyüş yapmaya başladı.

06.02.2014 10:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

15 gün önce Bodrum'dan İstanbul'a sevk edilen Nejat İşler, ayağa kalkmaya başladı. Tedavi gördüğü Maslak Acıbadem Hastanesi'nde geçen hafta konuşmaya başlayan oyuncu, son 3 gündür doktor eşliğinde yürüyüş yapıyor.

Yoğun bakımda tedavi gören İşler, yatmaya bağlı olarak sırtında yaralar çıkmaması için hergün iki doktor eşliğinde 15 dakika yürüyor. 15 dakikalık yürüyüşün ardından İşler, yoğun bakım ünitesine dönerek tedavisine devam ediliyor.

Oyuncunun yoğun bakımda yürüyüş yaptığı dakikalarda hastane yönetiminin güvenlik tedbirlerini üst seviyeye çıkardığı öğrenildi. Gazetecilerin görüntü alabilme ihtimaline karşı hastane yönetimi Nejat İşler'in yanında bulunan iki doktora birde özel güvenlik görevlisinin eşlik etmesini sağlıyor. Özel güvenlik görevlisi de İşler ve iki doktorun yanında dikkat çekmemesi için beyaz önlük giyerek doktor kimliğine bürünüyor.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Nejat İşler ile İlgili Flaş Gelişme - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • nurhan kara: günaydın nejat işler bugün artık dışarı çıkmak sahilde dolaşmak bi yerlerde oturup insanları seyretmek istiyorsun dedikodu yapmak çocukluk arkadaşlarınla oturup geçmişi yadetmek istiyorsun kalabalığa karışıp herşeyi unuturcasına kaldırımlarda uzun yürüyüşerler yapmak bütün dertlerini tasalarını kaldırımlara dökerek sonra acıkmış olarak eve gelip ekmek arası tuzlu yeşil soğan yemek bu ne tat ama yaşamak kadar güzel tat varmı bu dünyada İNSANA DAİR HERŞEYİ SEVİYORUM 0 0 Yanıtla
  • nurhan kara: günaydın nejat işler nasılsın bugün dahada iyi olduğunu hissediyorm hatta gülmeye espiriler yapmaya başladığını görüyorüm gülmek zaten sana yakışıyor gülmeye nefes almaya devam et beyninin her sorusuna cevap vermek beynine sorular sormak zorunda değilsin zorunda olduğun tek şey yaşamak nasıl geldikse öyle gidecegiz süreçtekı faliyetleri seçmek bize kalmış hedefi şaşırmadan VE SAKIN UNUTMA VE BENİ KIZDIRMA HEDEF YAŞAMAK HEDEF YAŞAMAK SAKIN BENİ KIZDIRMA BEN KARADENİZLİYİM KIZARSAM YANİİİİİİİ 0 0 Yanıtla

Advertisement