Nejat İşler İnzivaya Çekildi - Son Dakika
Magazin

Nejat İşler İnzivaya Çekildi

Geçen hafta taburcu olan ünlü oyuncu Nejat İşler, evini herkesten gizliyor. Kendisine gelen posta ve evraklar, Cihangir'de bir kafeye teslim ediliyor.

03.05.2014 07:22  Güncelleme: 07:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Geçirdiği ağır zatürree nedeniyle üç ay hastanede yatan Nejat İşler, normal hayatına gözlerden uzak bir şekilde adapte oluyor. Hastalanmadan önce Cihangir’dekini evini kapatan ve Gümüşlük’e yerleşen İşler, taburcu olduktan sonra eski semtine döndü. Evinin adresini çok yakın birkaç arkadaşı dışında kimseye vermeyen oyuncu; kendisine gelen davetiye ve evrakları almak için Cihangir’in ünlü mekânlarından Cafe Smryna’yı kullanıyor. 

İSTANBUL’DA KALMAYACAK 

Belli aralıklarla kafeye uğrayan, Nejat İşler postalarını toptan halde alıyor. Bu arada İşler’in, rutin kontrolleri nedeniyle bir süre daha İstanbul’da bulunacağı daha sonra ise Gümüşlük’teki evine geçeceği öğrenildi. 

 

Nejat İşler İnzivaya Çekildi
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Nejat İşler İnzivaya Çekildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • ezo: sanki adresini bilsek kapısında yatcaz bundan bi cacık olmaz daha kızlar yüzüne bakmaz bunun ne yakışıklı jönler var 4 0 Yanıtla
  • tuna kaya: tabiki söylemez.çünkü kendisi büyük devlet adamıdır.böyle insan bidaha zor gelir dünyaya.sn büyügümüz bir hastalandı ekonomimiz altüst oldu.enflasyon fırladı ABD ve AB ile ciddi krizler yaşadık.islam ülkeleriyle ilişkilerimiz bozuldu neden nejat işler den dolayı.nejat aga sakın kimseye evini söyleme seningibi bir devlet büyügümüzü üzmek isteyenlere izin verme. 0 0 Yanıtla

Advertisement