Nejat İşler Kanlar İçinde Şampiyonluğu Kutladı - Son Dakika
Spor

Nejat İşler Kanlar İçinde Şampiyonluğu Kutladı

Gümüşlük Gençlikspor Başkanı Nejat İşler, takımının şampiyonluğunu kutlarken yere düşerek kafasını demire çarptı. İşler, kanamasına rağmen kutlamaya devam etti.

03.01.2016 17:54  Güncelleme: 10:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gümüşlük Gençlikspor Başkanı Nejat İşler, takımının şampiyonluğunu kutlarken kaza geçirdi. Yüzünü direğe çarpan İşler, kanlar içinde şampiyonluğu kutladı.

KAFASINI DEMİRE ÇARPTI

Gümüşlük Stadı'nda oynanan maçta Gümüşlük Gençliksor, Turgutreis Spor'u 1-0 mağlup etti. Bu galibiyetle Gümüşlük Gençlikspor, 1. Amatör Küme A Gurubu'nda şampiyonluğu garantiledi. Maçın bitiş düdüğü ile takımının yanına koşarak şampiyonluk heyecanını doyasıya yaşayan kulüp başkanı Nejat İşler, bir anda yere düşerek kafasını yerde bulunan demire çarptı.

KANA ALDIRMADI

Kafası yarılan İşler, yarasına aldırmadan sahada kutlama yaptı. Yüzü gözü kanlar içinde kalan İşler daha sonra soyunma odasına giderek ambulans bekledi. Bir süre ambulans bekleyen İşler'e 112 ekipleri müdahale etti. Hastaneye gitmeyi kabul etmeyen işler tekrar sahaya dönerek arkadaşları ve sporcular ile birlikte poz verdi.

"SÖZÜMÜZÜ TUTTUK"

İşler daha sonra Gümüşlük Stadı'na astırdığı 'O kupa buraya gelecek' yazısının yanına sarı boya ile giderek pankartı boyadı. Elleri ile pankartı boyayan İşler, "Diyecek bir şeyimiz yok. Söz verdik tuttuk. Daha güzel işler yapacağız." dedi.

Nejat İşler Kanlar İçinde Şampiyonluğu Kutladı
Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Nejat İşler Kanlar İçinde Şampiyonluğu Kutladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (15)

  • Diriliş: Hayret AKP yaptı demediler 70 40 Yanıtla
  • Vali: Kafası güzeldir 21 47 Yanıtla
  • ....: buda hdp ye destek verenlerden biri işte. 14 35 Yanıtla
  • Eylem: Aşığım ula sana Nejat 18 29 Yanıtla
  • ..: adam içer içmez kime ne, helal olsun adama, dilediğince yaşıyor. 33 13 Yanıtla
  • aldanma müslüman: kahr olsun akp dinsizler fasizalar 1 10 Yanıtla
  • Emrah: Size ne adamın yediğinden içtiğinden? Hayret bi şeysiniz ya. 9 2 Yanıtla
  • Tarık şen: Süper lig yakışır size büyük başkan 6 1 Yanıtla
  • Diyarbakır : cizre insanlık dramı haklısın. POLİSE ASKERE TUZAKLI HENDEK KUR, KALLEŞÇE SALDIR, HASTANEYE OKULA MOLOTOF AT. ÇOLUĞA ÇOCUĞA SİLAH VER. Sonra dram var de. YATACAK YERİNİZ YOK VATAN HAİNLERİ. 5 2 Yanıtla
  • celaled: allah korusun seni yigit 4 3 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Okul Sporları Yıldızlar Tenis Türkiye Finalleri Düzce'de devam ediyor
    19:58 Okul Sporları Yıldızlar Tenis Türkiye Finalleri Düzce'de devam ediyor

    Gençlik ve Spor Bakanlığı Okul Sporları Dairesi Başkanlığı'nın düzenlediği Okul Sporları Yıldızlar Tenis Türkiye Finalleri müsabakaları, Düzce'de devam ediyor. Türkiye'nin 28 ilinden takımların katıldığı şampiyonada 40 kız ve 40 erkek sporcu ter döküyor. Final müsabakaları ise Pazar günü yapılacak.

  • TBMM 23 Nisan kutlamalarında başarılı çocuklar yer alacak
    19:48 TBMM 23 Nisan kutlamalarında başarılı çocuklar yer alacak

    TBMM Genel Sekreteri Talip Uzun, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile TBMM'nin açılışının 104. yıl dönümü dolayısıyla düzenlenecek etkinliklerde, bilimde, eğitimde, sporda ve sanatta başarı elde etmiş çocukların yer alacağını açıkladı. Bu yılki kutlamalarda çocuklar, ödül töreni ve Genel Kurul'da konuşma yapma fırsatı bulacak. Ayrıca, Türk milletinin hikayesini anlatan bir ışık gösterisi ve uzay teması da etkinliklere dahil edilecek.

  • Kütahya Hava Er Eğitim Tugayı'nda Sözleşmeli Erler Yemin Etti
    19:40 Kütahya Hava Er Eğitim Tugayı'nda Sözleşmeli Erler Yemin Etti

    Kütahya Hava Er Eğitim Tugay Komutanlığı'nda temel eğitimlerini tamamlayan 289 sözleşmeli er için yemin töreni düzenlendi. Tugay Komutanı Tuğgeneral Mustafa Baş, törende yaptığı konuşmada Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Türk milletinin hizmetinde olduğunu vurguladı. Ant içme törenlerinin milli birlik ve beraberliği güçlendirdiğini belirten Baş, sözleşmeli erlerin yemin etmesiyle tören sona erdi.

  • Türkiye Minikler Karate Şampiyonası Gaziantep'te Başladı
    19:35 Türkiye Minikler Karate Şampiyonası Gaziantep'te Başladı

    Türkiye Minikler Karate Şampiyonası, Şahinbey Belediyesi'nin ev sahipliğinde Gaziantep'te başladı. Şampiyonaya 1500 sporcu, sporcu ailesi, antrenör ve hakemler katıldı.

  • Türkiye Minikler Karate Şampiyonası Gaziantep'te Başladı
    19:29 Türkiye Minikler Karate Şampiyonası Gaziantep'te Başladı

    Türkiye Minikler Karate Şampiyonası, Gaziantep'te Şahinbey Belediyesi'nin ev sahipliğinde başladı. Şampiyonaya 1500 sporcu, antrenör ve hakem katıldı.

  • Mihalıççık Belediyesi 2023-24 Hentbol Sezonu Erkekler 1. Ligi Şampiyonu
    19:05 Mihalıççık Belediyesi 2023-24 Hentbol Sezonu Erkekler 1. Ligi Şampiyonu

    2023-24 Hentbol Sezonu Erkekler 1. Ligi Dörtlü Final maçları sonucunda Mihalıççık Belediyesi şampiyon oldu ve Süper Lig'e yükselmeye hak kazandı.

  • Sevil Becan, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanlığına aday
    18:49 Sevil Becan, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanlığına aday

    Eski kulüp yöneticisi Sevil Becan, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanlığına aday olduğunu açıkladı. Becan, Fenerbahçe'nin değerlerinin her zaman birlik ve beraberliği ön planda tuttuğunu vurgulayarak, kamplaşma ve karşıtlıkların sona ermesi gerektiğini belirtti. Ayrıca, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulunun reforma ihtiyaç duyduğunu ve daha farklı bir yönetim anlayışına ihtiyaç olduğunu ifade etti.


Advertisement