Nejat İşler, Yapımcısı Olduğu Film İçin Erdal Beşikçioğlu ile Anlaştı - Son Dakika
Magazin

Nejat İşler, Yapımcısı Olduğu Film İçin Erdal Beşikçioğlu ile Anlaştı

Sağlığına kavuştuktan sonra oyunculuğa dönüş yapan Nejat İşler, yapımcılığa soyunuyor. Sır gibi sakladığı projesinde Erdal Beşikçioğlu ile anlaştığı öğrenildi.

11.12.2016 12:51  Güncelleme: 09:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kitapçılık, bar işletmeciliği, kulüp yöneticiliği derken Nejat İşler şimdi de yapımcılığa soyundu. Habertürk'ün haberine göre, Nejat İşler ilk projesi için Erdal Beşikçioğlu ile anlaştı. Sır gibi saklanan projenin ufak detayları ortaya çıktı.

GİŞE HASILATINI KULÜBÜNE BAĞIŞLAYACAK

2 yıl önce geçirdiği septik şok sonrası ölümden dönen Nejat İşler, yoğun bir tedavi sonrası sağlığına kavuşmuş ve Serenay Sarıkaya ile başrolünü paylaştığı 'İkimizin Yerine' ile oyunculuğa hızlı bir dönüş yapmıştı. Şimdi ise yeni filminin çalışmalarına başladığı ortaya çıktı. Aynı zamanda Gümüşlükspor'un yöneticiliğini yapan yetenekli oyuncu, gişe hasılatının bir kısmını kulübe bağışlamayı düşünüyor.

DOSTLAR BULUŞUYOR

Projesinin hazırlıklarını gizlilikle yürüten İşler'in, 'Behzat Ç.' dizisinde birlikte rol aldığı ve şu sıralarar 'Adı Efsane' filminin çekimleriyle uğraşan Erdal Beşikçioğlu ile anlaştığı belirtildi. Yakın dostu olan birçok ünlüye de rol vereceği düşünülüyor.

ERDAL ANINDA KABUL ETTİ

Erdal Beşikçioğlu, 'Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi' dizisinde birlikte kamera karşısına geçtiği, arkadaşı da olan Nejat İşler'in teklifini hiç düşünmeden kabul ettiği öğrenildi. Henüz ismi ve konusu açıklanmayan filmin çekimleri önümüzdeki yaz başlıyor.

Kaynak: Habertürk/ Serkan ÖZTÜRK

Nejat İşler, Yapımcısı Olduğu Film İçin Erdal Beşikçioğlu ile Anlaştı

Son Dakika Magazin Nejat İşler, Yapımcısı Olduğu Film İçin Erdal Beşikçioğlu ile Anlaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement