Neriman Nineye Moral Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Neriman Nineye Moral Ziyareti

Neriman Nineye Moral Ziyareti

Amasya Valisi İbrahim Halil Çomaktekin, evde bakım hizmeti alan 88 yaşındaki Neriman Kocaman’ı ziyaret etti.

28.03.2014 10:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Amasya Valisi İbrahim Halil Çomaktekin, evde bakım hizmeti alan 88 yaşındaki Neriman Kocaman'ı ziyaret etti.

Hatuniye Mahallesi'ndeki evinde ziyaret ettiği Kocaman ile sohbet eden Vali Çomaktekin, "Devletimiz sosyal devlet olmanın gereklerini en iyi şekilde yerine getirmeye çalışıyor. Bu alanda son yıllarda güzel çalışmalar yapıldı" dedi.

Kocaman'a bakım hizmeti veren manevi kızı Bedriye Sancı'nın Amasya Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü'nün açtığı evde hasta bakımı kursunu bitirdiğini öğrenen Çomaktekin, "Böylesine fedakar bakıcılarımız da olunca teyzemizin ve diğer bakıma muhtaç vatandaşlarımızın ihtiyaçları gideriliyor. Ben de bu güzel ortamı teneffüs etmek adına teyzemizi ziyaret etmek istedim. Devlet demek şefkat ve merhamet demektir. Devlet bütün vatandaşlarını sever ve vatandaşlarının yaşam standartlarını yükseltme adına üzerine düşen görevi yerine getirmeye çalışır. Bizlerde bu anlamda teyzemizi ziyaret etmek istedik ve onu bu şekilde huzurlu ve mutlu görmek bizleri memnun etti" diye konuştu.

Ziyarete Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ahmet Duman ile İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü A. Hamdi Yanık da katıldı. - AMASYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Neriman Nineye Moral Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement