Neslihan Atagül Düğününde Pasta Bıçağıyla Dans Etti - Son Dakika
Magazin

Neslihan Atagül Düğününde Pasta Bıçağıyla Dans Etti

Neslihan Atagül'ün dün akşamki düğününde pastanın başında bıçakla yaptığı dans gösterisi herkesi şoke etti.

09.07.2016 14:31  Güncelleme: 16:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu çifti dün akşam Kanlıca'daki Ajia Otel'de, muhteşem bir düğün töreniyle dünya evine girdiler. Düğün pastası geldiğinde elinde pasta bıçağıyla oynayan Neslihan Atagül dansıyla herkesi şaşkınlığa uğrattı. Mutlulukları yüzlerinden okunan çift pasta başında birlikte dans etti.

İKİ GELİNLİK GİYDİ

Düğünde Doğulu, Vakko marka lacivert bir smokin giydi. Atagül ise nikâhta Vakko Wedding imzalı gelinlik giydi. Neslihan Atagül, nikâh kıyıldıktan sonra after party'de Zeynep Tosun imzasını taşıyan gelinlikle boy gösterdi.

DANSI GECEYE DAMGASINI VURDU

Çifte telli ile başlayan düğün merasimi, gece sonuna doğru after party'de eğlenceli anlara tanıklık etti. En ilginç olanıysa güzel gelinin, elinde pasta bıçağıyla oynadığı ilginç ve herkesi şoke eden dansıydı. Neslihan Atagül'ün Zeynep Tosun imzasını taşıdığı gelinliği ile yaptığı dans geceye damgasını vurdu.

İşte o düğünden kareler:


Neslihan Atagül Düğününde Pasta Bıçağıyla Dans Etti

Son Dakika Magazin Neslihan Atagül Düğününde Pasta Bıçağıyla Dans Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • mat: hareketlere bak çocukca desen çocuk bıle daha samımı ve daha sempatik oluyor bunlarınki resmen soytarılık ama dünya bunlara guzel adalet yok kı bunları sirke göndericeksin orda maymunlarla dans edicekler sefil yaratıklar 26 0 Yanıtla
  • Doğrucu: Allahaşkına bunlar kimki günlerdir medya ve basında haberleri yapılıyor 14 0 Yanıtla
  • Sz: Birileri, çok mutluyum havası yaratmak için, abartılı hareketler yapıyorsa ve bunun için de uğraş veriyorsa, mutlu değildir aslında! 7 0 Yanıtla
  • r.c: cok yapmacikk digal deil 2 0 Yanıtla

Advertisement