Neslihan Favori - Son Dakika
Magazin

Neslihan Favori

Dünyanın En İyi Modeli Bu Akşam Belli Oluyor. Bu Yıl 19'uncusu Düzenlenecek Olan 'Best Model Of The World' Kanal 1'den Canlı Yayınlanacak.

09.12.2006 20:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dünyanın en iyi modeli bu akşam belli oluyor. Bu yıl 19'uncusu düzenlenecek olan 'Best Model of The World' Kanal 1'den canlı yayınlanacak.

Kurucu başkanlığını Erkan Özerman'ın üstlendiği ve bu yıl 19'uncusu düzenlenen Best Model of The World'de bu akşam final heyecanı var! 44 ülkeden toplam 88 finalistin (44 erkek, 44 kadın) katıldığı yarışmada, 'Dünyanın En İyi Modeli' seçilecek. Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nda gerçekleşecek ve Kanal 1 ekranlarında saat 22.00'den itibaren canlı yayınlanacak olan yarışmada Türkiye'yi; bayanlarda 19 yaşındaki Neslihan Önder ile erkeklerde 21 yaşındaki Fatih Cansız temsil edecek.

JÜRİDE ÖZEL İSİMLER

Gecenin sunuculuğunu Nükhet Duru, Sinemis Candemir ve Tolga Sayışman birlikte üslenecek; Duru gecede ayrıca sevilen şarkılarını da seslendirecek. Gecede sahne alacak diğer isimler ise Banu Zorlu ve Meyra olacak. Jüride geçtiğimiz yılın Best Model of The World'leri Tuğçe Güder ile Shukla Siddharth yer alacak. Onur konuğu Fransız yıldız Arielle Dombasle ile yine Fransa'dan özel konukların yanı sıra jüri kadrosunda dört modacı, iki moda fotoğrafçısı ve MOS Kuaför'den Muammer Yaprakgül de yer alacak.

İRAN BU YIL İLK KEZ KATILIYOR

Best Model of The World, bu kez bir ilke sahne olacak ve İranlı bir finalisti konuk edecek. İzmir'de yaşayan ve annesi Türk, babası İranlı olan Nihan Beraderan, yarışmada İran'ı temsil edecek. İzmir'de beş yıldır modellik yapan Nihan Beraderan, "İran'dan bana tepkiler gelebilir ama tepkilere kendimi hazırladım. Ben İzmir'de yaşıyorum ama İran'ı temsil edeceğim" diye konuşuyor. Yarışmacılar gecede modacı Fevziye Çamer, Neslihan Yargıcı, Erol Albayrak ve Ertan Kayıtkent'in hazırladığı özel kostümlerin yanı sıra; UKİ, DAGİ Mayo ve Pia Mia markalarının giysilerini giyecek.

Kaynak: Gecce

Son Dakika Magazin Neslihan Favori - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement