Neslişah Alkoçlar Kına Gecesinde Hülya Koçyiğit ile Göbek Attı - Son Dakika
Magazin

Neslişah Alkoçlar Kına Gecesinde Hülya Koçyiğit ile Göbek Attı

Neslişah Alkoçlar Kına Gecesinde Hülya Koçyiğit ile Göbek Attı

Engin Altan Düzyatan'la evliliğe hazırlanan Alkoçlar, dün kına gecesi yaptı. Zekeriyaköy'de villada düzenlenen eğlencede anneanne-torun karşılıklı göbek attı.

23.08.2014 08:48  Güncelleme: 09:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Oyuncu Engin Altan Düzyatan ile dünya evine girmeye hazırlanan Neslişah Alkoçlar dün gece anneannesi Hülya Koçyiğit’in Zekeriyaköy’deki villasında kına gecesi düzenledi.

HÜLYA KOÇYİĞİT'LE KARŞILIKLI DANS ETTİ

Düğüne sayılı günler kala Neslişah Alkoçlar kına gecesinde tüm kurtlarını döktü. Gecenin ilerleyen saatlerinde eğlencenin dozu yükseldi ve Alkoçlar, Hülya Koçyiğit'i dansa kaldırdı. Sezen Aksu'nun Rakkas isimli şarkısında karşılıklı göbek atan anneanne-torun unutulmaz bir sahneye imza attı. Sosyetik güzel bu video'yu Instagram hesabından paylaştı. Gönderisi takipçileri tarafından çok sayıda beğeni aldı.

SOSYAL MEDYADA KINA GECESİ FOTOĞRAFLARI PAYLAŞILDI

Instagram hesabından arkadaşı ve kardeşi Aslışah Alkoçlar ile birlikte çekilmiş fotoğrafı paylaşan Alkoçlar "#kinagecemden ilk fotografim" notunu yazdı.


Oyuncu Naz Elmas da bu önemli gecede yakın arkadaşı Neslişah Alkoçlar’i yalnız bırakmadı. Elmas da Instagram hesabından kına gecesinden fotoğraflar paylaştı.




Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Neslişah Alkoçlar Kına Gecesinde Hülya Koçyiğit ile Göbek Attı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • mehmet dedek: dünya size güzel. . !!!! 17 1 Yanıtla
  • ALİ OSMAN ŞENGUL: BU KIZIN KOCA EVİNİ TERK EDECEĞİ GÜNÜ MERAKLA BEKKLİYORUM, BAKALIM GÖBEK ATARAK MI ÇIKACAKLAR. 8 0 Yanıtla
  • ayşe gök: ölümde bizim için düğün de herkes hayatına devam ediyor kayıp gençler için tabiki herkes üzülüyor ama hayat devam ediyo ne yapmasını bekliyodunuz siz hayatınıza devam etmiyomusunuz? 5 2 Yanıtla

Advertisement