Nestea Pro Beach Tour" Voleybol Turnuvası - Son Dakika
Spor

Nestea Pro Beach Tour" Voleybol Turnuvası

Nestea Pro Beach Tour" Voleybol Turnuvası

Marmaris'te başlayan turnuvanın dördüncü ayağında 26 takım mücadele ediyor.

04.07.2014 12:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

"Nestea Pro Beach Tour" Voleybol Turnuvası'nın dördüncü ayağı, Marmaris'te başladı.

Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından Marmaris Belediyesi Halk Plajı'nda düzenlenen turnuvada, 15 erkek ve 11 kadın takımı mücadele ediyor.

Sabah başlayan turnuvanın ilk maçında Caner Çiçekoğlu ve Cüneyt Dağcı ile Eren Öner ve Mehmet Yeşilyemiş'in oluşturduğu takımlar karşılaştı. Zaman zaman çekişmeli geçen maçta, Çiçekoğlu ve Dağcı ikilisi rakiplerini 2-0'lık skorla yendi.

Müsabakalarda havanın sıcak olması nedeniyle sporcuların zaman zaman zorluk yaşadıkları görüldü. Güneşten dolayı tribünlerde çok az sayıda kişinin yer aldığı da dikkati çekti. Gün içerisinde erkek ve kadınlarda 17 karşılaşmanın yapılacağı öğrenildi.

Türkiye Voleybol Federasyonu Plaj Voleybolu Yönetmeni Oğuz Değirmenci, gazetecilere yaptığı açıklamada, Nestea Pro Beach Tour'un bir ayağının Marmaris'te düzenlenmesinden çok memnun olduklarını söyledi.

Değirmenci, "Türkiye'nin en iyi plaj voleybolu sporcuları üç gün süresince Marmaris'te karşı karşıya gelecek. Plaj voleybolu için uygun bir yer olan Marmaris'te daha çok turnuva düzenlemek istiyoruz. Marmaris Belediyesine de desteklerinden ötürü teşekkür ederiz" dedi.

Turnuva, 6 Temmuz Pazar günü sona erecek. - Muğla

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Nestea Pro Beach Tour' Voleybol Turnuvası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement