Net Holdingten Açıklama - Son Dakika
Güncel

Net Holdingten Açıklama

Net Holding, "Şans Oyunlarının Lisans Verilmesi Suretiyle Özelleştirilmesi İhalesi" kapsamındaki lisans sözleşmesi ile ilgili olarak, Özelleştirme İdaresi'nden şu ana kadar herhangi bir ek sürenin verilip verilmediğine dair bir cevap alınmadığını bildirdi.

15.04.2015 19:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Net Holding, "Şans Oyunlarının Lisans Verilmesi Suretiyle Özelleştirilmesi İhalesi"  kapsamındaki lisans sözleşmesi ile ilgili olarak, Özelleştirme İdaresi'nden şu ana kadar herhangi bir ek sürenin verilip verilmediğine dair bir cevap alınmadığını bildirdi.

Net Holding tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Kamuya dün yapılmış olan açıklamamızda, Şans Oyunlarının Lisans Verilmesi Suretiyle Özelleştirilmesi İhalesi kapsamında lisans sözleşmesini imzalamak üzere tarafımıza verilen sürenin Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından bugüne kadar uzatılması uygun görüldüğü ve ilgili lisans sözleşmesinin bugün imzalanamayacağı açıklanmış, sözleşmenin imzalanacağı yeni tarihin tarafımıza bildirilmesine istinaden yatırımcılarımızla ivedilikle paylaşılacağı belirtilmiştir.

Özelleştirme İdaresi'nden şu ana kadar herhangi bir ek sürenin verilip verilmediğine dair bir cevap alınmamıştır. İdari şartname gereğince 10 milyon dolar tutarında teminat mektubu verilmiş olup, 9 milyon dolarlık kısmı şirketimizin yükümlülüğündedir. Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'ndan bir açıklama gelinceye kadar grubumuz ihale şartnamesinin gereklerini yerine getirmek üzere çalışmalarına devam etmektedir. Olumsuz bir açıklama geldiğinde idari şartname gereğince söz konusu geçici teminat mektubu Özelleştirme Fonuna irat kaydedilecektir."

Kaynak: AA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement