Neuroland İzmir'de - Son Dakika
Yerel

Neuroland İzmir'de

Neuroland İzmir\'de

Forum Bornova, beyin gücü ile nesneleri kontrol etme programları yönetme etkinliklerinin yer aldığı Neuroland’i ağırlıyor.

24.08.2016 13:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Forum Bornova, beyin gücü ile nesneleri kontrol etme programları yönetme etkinliklerinin yer aldığı Neuroland'i ağırlıyor. En renkli zihin oyunlarının yer aldığı etkinlik 26 Ağustos-4 Eylül tarihleri arasında izlenebilecek.

Forum Bornova düzenlediği farklı etkinliklerle ziyaretçilerine unutulmaz deneyimler yaşatmaya devam ediyor. Beyin gücü ile nesneleri kontrol eden etkinliklerin yer aldığı Neuroland, 26 Ağustos-4 Eylül tarihleri arasında İzmirliler ile buluşuyor. Neuroland'de size ait olmayan yapay bir eli hareket ettirmek, zihninizin yönlendirmesiyle sıra dışı bir yarışmaya katılmak, düşünerek bir kulenin zirvesine tırmanmak ve oyun konsolu olmadan oyun oynamak gibi farklı deneyimler yaşatıyor. Duo, Helicopter, Robotic Arm, Slot Car, Ball Tower, Neurogames ve Segway oyunları ile katılımcılara zihin güçlerini test etme imkanı verecek olan Neuroland, bu ilginç deneyimi yaşamak isteyenleri Forum Bornova'ya davet ediyor. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Neuroland İzmir'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement