Nevin Gökçek: "Yorum Yapmayacağım ve Cevap da Vermeyeceğim" - Son Dakika
Güncel

Nevin Gökçek: "Yorum Yapmayacağım ve Cevap da Vermeyeceğim"

Nevin Gökçek'e soruÖte yandan, törene katılan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in eşi Nevin Gökçek de gazetecilerin soruları üzerine, "Yorum yapmayacağım ve cevap da vermeyeceğim. Onun için bir soru sormanıza gerek yok" ifadesini kullandı.

26.03.2015 17:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Nevin Gökçek'e soruÖte yandan, törene katılan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in eşi Nevin Gökçek de gazetecilerin soruları üzerine, "Yorum yapmayacağım ve cevap da vermeyeceğim. Onun için bir soru sormanıza gerek yok" ifadesini kullandı.Bir gazetecinin "Zor geçen birkaç gün oldu" değerlendirmesi üzerine Gökçek, "Hayır, hayır. Hiçbir zor günümüz olmadı. Biz herkesi çok seviyoruz. Ben onun için de hiç yorum yapmayacağım" diye konuştu.Gökçek, "Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın eşi Münevver Arınç'la görüşüp görüşmediği" sorusuna ise "Görüşürüm onunla. Çok sevdiğim, canım gibi sevdiğim bir insan. Görüşebilirim. İstersem görüşürüm de yani. Bir sakınca yok" yanıtını verdi. -Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in eşi Nevin Gökçek

Nevin Gökçek: "Yorum Yapmayacağım ve Cevap da Vermeyeceğim"
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Nevin Gökçek: 'Yorum Yapmayacağım ve Cevap da Vermeyeceğim' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Bursa'da Metruk Binalara Operasyon: Şüpheli Şahıslar Kontrol Edildi
    10:12 Bursa'da Metruk Binalara Operasyon: Şüpheli Şahıslar Kontrol Edildi

    Bursa'da Yunus Timleri, şehrin çeşitli mahallerinde bulunan metruk binalara şok baskınlar düzenledi. Metruk binalarda bulunan şüpheli şahıslar kontrol edilirken, bir şahıs polise 'odun toplamaya geldim' dedi.

  • Sarıgöl'de Üzüm Bağlarında Salkım Güvesi İle Mücadele Başladı
    10:10 Sarıgöl'de Üzüm Bağlarında Salkım Güvesi İle Mücadele Başladı

    Sarıgöl İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü, üzüm bağlarında rekolte kaybına yol açan 'Salkım güvesi' zararlısına karşı 'Japon Tuzağı' adı verilen feromon tel ve kapsül uygulama zamanının başladığını üreticilere hatırlattı. Üreticilere devlet desteği de sağlanmaktadır.

  • Düzce'de çiftçilere hibe desteği imkanları anlatıldı
    10:05 Düzce'de çiftçilere hibe desteği imkanları anlatıldı

    Tarımsal ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) tarafından Düzce'de çiftçilere hibe desteği imkanları hakkında bilgi verildi. IPARD III programı ile tarım sektöründe ek destek sağlanacak ve toplamda 786 milyon Avro hibe desteği sağlanacak. Düzce'nin bu programdan fayda sağlayacağı belirtildi.


Advertisement