Nevruz Kutlaması - Son Dakika
Güncel

Nevruz Kutlaması

CHP Genel Başkan Yardımcısı Tanrıkulu: "Diliyorum ki artık Nevruz hak ettiği şekilde hep şenliklerle, güleç ifadelerle, mutlulukla kutlanır"

21.03.2014 16:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu, nevruzun "hak ettiği şekilde hep şenliklerle, güleç ifadelerle, mutlulukla kutlanması" dileğinde bulundu.

Tanrıkulu, yazılı açıklamasında, "Baharın, yeni günlerin müjdecisi olan Nevruz Bayramı tüm halklara kutlu olsun" ifadesini kullandı.

Nevruzun yıllar boyunca "şiddetin ve çatışmanın günü haline getirildiğini" belirten Tanrıkulu, nevruz hak ettiği şekilde hep şenliklerle, güleç ifadelerle, mutlulukla kutlanmasını diledi.

Baharın, sadece doğaya değil insanlığa da yeni bir yaşamı beraberinde getirdiğini vurgulayan Tanrıkulu, bu yıl ki nevruzun "çatışmasız, savaşsız" bir Türkiye'ye vesile olması temennisinde bulundu.

"Ne yazık ki AKP iktidarının baskıcı uygulamaları eşliğinde bu seneki newrozu da kutluyoruz. Sosyal medyayı kapatan, insanların birbiriyle iletişimine engel olmak için akla hayale gelmedik anti-demokratik uygulamalara tevessül eden AKP iktidarı da halkların demokrasi talebi karşısında daha fazla duramayacaktır" ifadesini kullanan Tanrıkulu, halkın ortak talebinin barış ve özgürlük olduğunu kaydetti. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Nevruz Kutlaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement