Nevşehir Belediyesi Türkiye Jeotermal Kaynaklı Belediyeler Birliği Üyesi Oldu - Son Dakika
Ekonomi

Nevşehir Belediyesi Türkiye Jeotermal Kaynaklı Belediyeler Birliği Üyesi Oldu

Nevşehir Belediye Meclisi, Nevşehir Belediyesi’nin Türkiye Jeotermal Kaynaklı Belediyeler Birliği(JKBB)’ne üye olmasını kararlaştırdı.

08.02.2016 13:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Nevşehir Belediye Meclisi, Nevşehir Belediyesi'nin Türkiye Jeotermal Kaynaklı Belediyeler Birliği(JKBB)'ne üye olmasını kararlaştırdı.

Nevşehir Belediye Meclisi, tüzel kişiliği olan bir kamu kuruluşu olarak jeotermal kaynağa sahip üye belediyeleri bir araya getirerek dayanışmayı ve koordinasyonu arttırmak, üye belediyelere danışmanlık hizmeti vermek, eğitim seminerleri ve paneller düzenleyerek jeotermal enerjiye olan farkındalığı arttırmak, süreli yayın çıkarmak ve jeotermal enerjinin farklı alanlarda kullanımını yaygınlaştırmaya yönelik idari ve hukuksal çalışmalar anlamda çalışmalar yürüten Türkiye Jeotermal Kaynaklı Belediyeler Birliği(JKBB)'ne üye olunmasını oy birliği ile kararlaştırdı.

Bu kapsamda Nevşehir Belediye Meclisi tarafından, JKBB 'de görev yapmak üzere Atilla Seçen ve Faruk Sağcan'ın asil üye ve Mustafa Rauf Yanar'ın da yedek üye olarak seçildi. - NEVŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi Nevşehir Belediyesi Türkiye Jeotermal Kaynaklı Belediyeler Birliği Üyesi Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement