Nevşehir CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı Emre Yılmaz : Başka Bir Gelecek, Başka Bir Siyaset Mümkün - Son Dakika
Güncel

Nevşehir CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı Emre Yılmaz : Başka Bir Gelecek, Başka Bir Siyaset Mümkün

Nevşehir CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı Emre Yılmaz : Başka Bir Gelecek, Başka Bir Siyaset Mümkün

CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı Emre Yılmaz : Başka bir gelecek, başka bir siyaset mümkünCHP Gençlik Kolları Genel Başkanı Emre Yılmaz, her bir CHP'li genç olarak büyüklerinden gördükleri yanlışları yapmak yerine, bir olup idealleri uğruna siyaset yapacaklarını, partide, parti dışında; ülkede, yurt dışında tekrar ve tekrar 'başka bir gelecek, başka bir siyaset mümkün' diyeceklerini kaydetti.

25.04.2016 10:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı Emre Yılmaz : Başka bir gelecek, başka bir siyaset mümkün

CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı Emre Yılmaz, her bir CHP'li genç olarak büyüklerinden gördükleri yanlışları yapmak yerine, bir olup idealleri uğruna siyaset yapacaklarını, partide, parti dışında; ülkede, yurt dışında tekrar ve tekrar 'başka bir gelecek, başka bir siyaset mümkün' diyeceklerini kaydetti.

Gerekirse haklarını örgütlü mücadeleyle, söke söke alacaklarını belirten Yılmaz, gençlik mücadelesinin önündeki kimseyi de tanımayacaklarını da ifade etti.

Nevşehir'in Gülşehir ilçesinde toplanan CHP Gençlik Kolları MYK üyeleri ile Gençlik Kolları Başkanları, 3 gün süren toplantıları sonrasında sonuç bildirgesi yayınladı.

Toplantıda ülkenin ve partinin durumunu tartışan, çözüm yollarını konuşan CHP Gençlik Kolları MYK üyeleri ile Gençlik Kolları Başkanları, sonrasında sonuç bildirgesini hazırlayarak kamuoyuyla paylaştı.

Kapadokya Kartal Otel'de toplantılar sonrasında ortaya çıkan metni, gençlik kolları il başkanları ve MYK üyeleri ile birlikte düzenlenen basın toplantısında CHP Gençlik Kolları Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Örgütleri il başkanları olarak örgütlerine ve kamuoyuna Mehmet Zeki Tekiner'in memleketi Nevşehir'den seslendiklerini belirten Emre Yılmaz şunları söyledi: 'Biz, Kurtuluş Savaşı'nı verip Cumhuriyet'i kuranların devrimci çocukları, 68 kuşağının evlatları, Gezi'nin ta kendisiyiz. Biz, paylaşarak, dayanışarak çoğalıp güçlenenleriz. Biz, işçi olup sömürülenler, işsiz kalıp umutsuzlaştırılmak istenenler, öğrenci olup özgür üniversiteden mahrum bırakılanlarız. Biz, diktaya başkaldıranlarız. Biz, ne siyaset dışında ne de siyaset içinde el pençe divan durmayanlarız. Biz, Cumhuriyet Halk Partisi'nin yarını değil, bugünüyüz. Biz, sadece Cumhuriyet Halk Partisi'nin değil, Türkiye'nin de yarını değil, bugünüyüz. Biz, sadece bayrak asıp pankart yapanlar değil, aynı zamanda siyaset üretip Türkiye'nin sorunlarına çözüm üretenleriz. Biz, gericiliğe ve piyasacılığa karşı, saraya ve başkanlığa karşı; diktaya karşı olanlarız. ve biz, eşit, adil ve özgür Türkiye'yi, "Başka Bir Geleceği" kuracak olanlarız. Biz, kadınıyla, erkeğiyle, barışı bu topraklara getirecek olanlarız."

HAKLARIMIZIN VE GÜCÜMÜZÜN BİLİNCİNDEYİZ

Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Örgütleri olarak, haklarının ve güçlerinin bilincinde olduklarını söyleyen Genel Başkan Emre Yılmaz ? Bugün, her bir üyemiz ve yöneticimizle omuz omuzayız. ve diyoruz ki; '1980 öncesinde kazanmış olduğumuz haklarımızı geri istiyoruz. Parti politikalarının bizden habersiz belirlenmesini istemiyoruz. Gençlik kolları kotasını doldurup kotalara sığmayacak, nitelikli ve siyaseti iyi bilen kadrolarımız var. Bu kotaların uygulanmasını ve artırılmasını istiyoruz. Hakkımız olan ve tüzükte yer alan bütçemizi istiyoruz" diye konuştu.

CHP'NİN ÖZ GÜCÜ GENÇLERDEN BAŞKASI OLAMAZ

Sıranın artık gençlik örgütlerinde olduğunu, bir genç için önceliğin, Cumhuriyet Halk Partili genç yoldaşından başkası olamayacağını ifade eden Yılmaz, Cumhuriyet Halk Partisi'nin öz gücünün de, Cumhuriyet Halk Partili gençlerden başkası olamayacağını vurguladı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Nevşehir CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı Emre Yılmaz : Başka Bir Gelecek, Başka Bir Siyaset Mümkün - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement