Nevşehir'de 84 Yaşındaki Adamın Bıçaklanarak Öldürülmesi - Son Dakika
Yerel

Nevşehir'de 84 Yaşındaki Adamın Bıçaklanarak Öldürülmesi

Nevşehir’in Ürgüp ilçesine bağlı Ortahisar beldesinde 84 yaşındaki Mehmet Evli’yi bıçaklayarak öldürdüğü gerekçesiyle gözaltına alınan M. S ve ona yardım ettiği öne sürülen M. Ö tutuklanarak cezaevine gönderildi.

05.08.2015 13:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Nevşehir'in Ürgüp ilçesine bağlı Ortahisar beldesinde 84 yaşındaki Mehmet Evli'yi bıçaklayarak öldürdüğü gerekçesiyle gözaltına alınan M. S ve ona yardım ettiği öne sürülen M. Ö tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Geçtiğimiz günlerde, Ortahisar beldesi Esentepe mahallesinde oturan Mehmet Evli'nin yalnız yaşadığı evine hırsızlık için girdiği ve yaşlı adamı 18 yerinden bıçaklayarak öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan M. S ve ona yardım ettikleri ileri sürülen 4 kişinin Jandarma'daki sorguları tamamlandı. Ürgüp İlçe Jandarma Komutanlığı'ndaki ifadelerinin ardından Cumhuriyet Savcılığı'na sevk edilen M. S ve beraberindeki 4 kişi tutuklanma talebi ile hakim karşısına çıkartıldı. Gerek jandarmadaki ifadesinde gerekse de mahkemede suçunu itiraf eden M. S ve ona olayda yardım ettiği ileri sürülen M. Ö mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilirken olayla ilgili gözaltına alınan 3 kişi serbest bırakıldı.

Olay; 2 Ağustos Pazar gecesi Nevşehir'in Ürgüp ilçesine bağlı Ortahisar beldesinde meydana gelmiş ve M. S. ile M. Ö iddiaya göre hırsızlık için yalnız yaşayan Mehmet Evli'nin evine girmiş ve M. S. ev sahibi Evli'nin uyanması üzerine yanındaki ekmek bıçağıyla yaşlı adamı 18 yerinden bıçaklayarak öldürmüştü. Olayın ardından Jandarma ve Nevşehir Emniyet Müdürlüğü özel harekat ekipleri tarafından M. S ve M. Ö yakalanarak gözaltına alınmıştı. - NEVŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Nevşehir'de 84 Yaşındaki Adamın Bıçaklanarak Öldürülmesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement