Nevşehir'de Ambulans Teslim Töreni Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Nevşehir'de Ambulans Teslim Töreni Yapıldı

Nevşehir\'de Ambulans Teslim Töreni Yapıldı

Nevşehir'de il özel idaresi tarafından alınan iki ambulans ve bir arazi aracı düzenlenen törenle ilgili kurumlara teslim edildi.

13.01.2014 16:36  Güncelleme: 16:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Nevşehir'de İl Özel İdaresi'nde düzenlenen törene; Vali Mehmet Ceylan, Belediye Başkanı Hasan Ünver, Alay Komutanı Dursun Ertuğrul, Emniyet Müdürü Mehmet Yüksel katıldı.

İl özel idarelerinin diğer kurumların ihtiyaçlarını gidermede önemli bir kurum olduğunu belirten Vali Ceylan, "İl özel idaremiz 2013 yılında hizmet açısından başarılı bir yıl geçirmiştir. Bugün teslim ettiğimiz araçlarda bunun göstergesidir. Özellikle Nevşehir'de ambulans ihtiyacı karşılanmış oldu. Bu hizmetlerin Nevşehir'e kazandırılmasında emeği geçen herkese teşekkür ederim." dedi.

2013 yılı içerisinde il özel idaresi marifeti ile Nevşehir genelinde 222 kilometre yolun asfaltlandığını kaydeden Ceylan, kendileri için önemli olan Ürgüp Avanos yolunun 2013'de tamamlandığını, bu yıl içerisinde de Özkonak Topaklı yolunun tamamlanması durumunu belirtti.

İl Sağlık Müdürü Rahim Ünlübay da, Nevşehir için önemli bir eksik olan ambulans ihtiyacının bu alımlarla önemli derecede giderildiğini belirterek, 2013 yılı içerisinde Nevşehir genelinde 17 bin hastaya ambulans hizmeti verdiklerini sözlerine ekledi.

Program araçların anahtarlarının Vali Ceylan, Belediye Başkanı Ünver, Alay Komutanı Ertuğrul tarafından ilgi kurumların müdürlerine teslim edildi. - Nevşehir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Nevşehir'de Ambulans Teslim Töreni Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement