Nevşehir'de Çaldı, Adana'da Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Nevşehir'de Çaldı, Adana'da Yakalandı

Nevşehir\'de Çaldı, Adana\'da Yakalandı

Nevşehir'de bir villaya girerek çelik kasa içerisinde saklanan ziynet eşyaları ile 2 ruhsatlı tabancayı çaldıkları iddia edilen 2 kişi, Adana'da yakalandı.

21.11.2014 13:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Nevşehir'de bir villaya girerek çelik kasa içerisinde saklanan ziynet eşyaları ile 2 ruhsatlı tabancayı çaldıkları iddia edilen 2 kişi, Adana'da yakalandı.

29 Eylül 2014 tarihinde Nevşehir'in Esentepe Mahallesi Barbaros Sokak'ta bulunan Ö.B.'ye ait 4 katlı villaya girerek evin kasasında bulunan bir kiloluk altın takı ve iki ruhsatlı tabancayı çalan Adana nüfusuna kayıtlı Murat Aba (35) ve İ.A. (42) kaçıp ortadan kayboldu. Şüphelilerin Nevşehir Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmalar sonrasında Adana'da oldukları tespit edildi. Bunun üzerine iki ilin polis ekiplerinin ortaklaşa yürüttüğü operasyon sonucu 2 şüpheli Adana'da yakalandı. Sonrasında ise Nevşehir Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirilerek ifadeleri alındı. Mahkemeye çıkarılan şüphelilerden Murat Aba tutuklanarak Nevşehir E Tipi Kapalı Cezaevi'ne gönderilirken, İ.A. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. - Nevşehir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Nevşehir'de Çaldı, Adana'da Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement