Nevşehir'de Forklift Devrildi: 1 Ölü, 1 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Nevşehir'de Forklift Devrildi: 1 Ölü, 1 Yaralı

Nevşehir\'de Forklift Devrildi: 1 Ölü, 1 Yaralı

Nevşehir merkez ilçeye bağlı Kavak beldesinde devrilen forkliftin altında kalan bir işçi hayatını kaybederken, bir kişi de yaralandı.

25.02.2014 15:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Nevşehir merkez ilçeye bağlı Kavak beldesinde devrilen forkliftin altında kalan bir işçi hayatını kaybederken, bir kişi de yaralandı.

Edinilen bilgiye göre Kavak beldesinde bir patates deposunda çalışan 35 yaşındaki Osman Durgun, Necmettin Çamur ile birlikte kullandığı forkliftle Bahçeli yolundan depoların bulunduğu Kavak beldesi istikametine giderken rampa aşağı yolda bir anda direksiyon hakimiyetini kaybetti. Devrilen iş makinesinin altında kalan Osman Durgun olay yerinde hayatını kaybederken, Necmettin Çamur isimli işçi olay yerine çağrılan itfaiye ekiplerinin yardımı ile aracın altından çıkarıldı. Olay yerine gelen ambulansla Nevşehir Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Necmettin Çamur'un hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Bu arada olay yerine gelen Kavak Belediye Başkanı Celal Yiğit de kaza ile ilgili yetkililerden bilgi aldı. Son derece üzüntülü olduklarını belirten Yiğit, kazada hayatını kaybeden işçinin ailesine başsağlığı diledi. - NEVŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Nevşehir'de Forklift Devrildi: 1 Ölü, 1 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement