Nevşehir'de Kaza: 1 Ölü, 3 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Nevşehir'de Kaza: 1 Ölü, 3 Yaralı

Nevşehir\'de Kaza: 1 Ölü, 3 Yaralı

Nevşehir’de meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybederken 3 kişi yaralandı.

30.12.2013 11:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Nevşehir'de meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybederken 3 kişi yaralandı. Kazaya karışan araçlardan birinin motoru araçtan yaklaşık 30 metre ileriye savrulurken, çarpışmanın şiddetini de gözler önüne serdi.

Alınan bilgilere göre, Nevşehir- Aksaray karayolu Eski Galeriler mevkii 5. kilometresinde meydana gelen kazada, Nevşehir'den Aksaray istikametine gitmekte olan Osman Uğur yönetimindeki 50 SA 728 plakalı otomobil, Acıgöl'den Nevşehir'e gelmekte olan Acıgöl Belediye Başkanlığına ait Ramazan Y.'nin (44) kullandığı 50 LD 555 resmi plakalı otomobille çarpıştı. Kazada 50 SA 728 plakalı otomobilin sürücüsü Osman Uğur olay yerinde hayatını kaybederken, aynı araçta bulunan Mustafa Uğur (83) ile Hatice Uygun (24) ve 50 LD 555 plakalı resmi aracın şoförü Ramazan Y. yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla Nevşehir Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Aşırı hız ve dikkatsizlik nedeniyle meydana geldiği ileri sürülen kaza sonrası her iki araç da hurdaya dönerken, kazaya karışan resmi plakalı otomobilin motor bölümünün araçtan yaklaşık 30 metre ileriye savrulması dikkat çekti. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. - NEVŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Nevşehir'de Kaza: 1 Ölü, 3 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement