Nevşehir?de Memur-Sen Üyelerinden Terör Protestosu - Son Dakika
Güncel

Nevşehir?de Memur-Sen Üyelerinden Terör Protestosu

Nevşehir?de Memur-Sen Üyelerinden Terör Protestosu

Nevşehir'de Memur-Sen üyelerinden terör protestosu Memur-Sen üyeleri Nevşehir Hükümet Konağı'nda bulunan Atatürk Anıtı'nın önünde bir araya gelerek teröre tepki gösterdi.

08.09.2015 19:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Nevşehir'de Memur-Sen üyelerinden terör protestosu

Memur-Sen üyeleri Nevşehir Hükümet Konağı'nda bulunan Atatürk Anıtı'nın önünde bir araya gelerek teröre tepki gösterdi.

Memur-Sen İl Temsilcisi Mustafa Özdemir, başta Dağlıca olmak üzere çeşitli şehirlerde yaşanan ve terör saldırını şiddetle kınadıklarını ve lanetlediklerini söyledi. Memur-Sen üyeleri basın açıklaması sırasında, 'Şehitler Ölmez, Vatan Bölünmez', 'Teröre karşı tek ses, tek yürek, Terörü Lanetliyoruz', 'PKK'ya karşı tüm halkımız tek yürek, tek yumruk', 'Her türlü teröre lanet olsun' pankartları açtı. Basın açıklaması sırasında ise sık sık "Polise uzanan eller kırılsın", "Halk-güvenlik el ele, bölünmez Türkiye", "Şehitler Ölmez, Vatan Bölünmez", "Meclis'te PKK istemiyoruz" sloganları attı.

Memur-Sen İl Temsilcisi Mustafa Özdemir, terörizmin ve teröristlerin hedefinin kardeşlik, millet, ortak gelecek ve birlikte yaşama iradesi olduğunu ifade etti. 7 Haziran 2015 Milletvekili genel seçimleri sonrasında oluşan siyasi belirsizliğin, kirli emelleri ve alçakça planları için kullanan terör örgütlerinin, masum insanları hedef seçmesine ve katliamlara başlamasına neden olduğunu kaydeden Özdemir şunları söyledi:

'20 Temmuz 2015 Günü Suruç'ta 32 gencimizin karanlık eller tarafından haince öldürülmesinin ardından PKK terör örgütünün asker ve polislerimize art arda yaptığı saldırılarla Türkiye yeniden terör sarmalının içine çekilmiştir. Analar ağlamasın, ocaklar sönmesin ve kardeşlik hukuku gelişsin mottosuyla başlatılan milli, kardeşlik sürecinde yeni katliamlar yapmak, kan ve gözyaşı siyasetini devam ettirmek için planlar yapan PKK terör örgütü, haince saldırılarıyla milletimizin birliğine ve dirliğine tuzak kurmuş, toplumun birlikte yaşama umuduna kurşun sıkmıştır. İçerden ve dışarıdan beslenen terör örgütlerinin adları, haince planları ve amaçları ne olursa olsun, 78 milyonun hep birlikte geleceğe yürüyüşünü, Yeniden Büyük Türkiye'yi inşa yolculuğunu engelleyemeyecekler, gelecek umutlarımızı söndüremeyeceklerdir.ö

HERKES ÇÖZÜMÜN PARÇASI OLMALI

Özgürlük-güvenlik dengesinin gözetilerek terörle mücadelenin amansız bir şekilde sürdürülmesini, bunun yanında da eşit vatandaşlık zemininde demokratik, sivil ve özgürlükçü bir anayasanın mutlaka hayata geçirilmesi gerektiğini kaydeden Özdemir 'Her türlü provokasyona ve engellemeye rağmen başta Doğu ve Güneydoğu olmak üzere Türkiye'nin yedi bölgesinde yatırımlar artırılmalıdır. Sivil toplum kuruluşları başta olmak üzere Türkiye'nin yumuşak güç unsurlarından bölgesel barışın ve dünya barışının oluşturulmasında etkin bir şekilde yararlanılmalıdır. Eğitim sistemimiz değerler odaklı olarak yeniden yapılandırılmalı, gençlerimiz milli, manevi ve ahlaki değerlerle donatılmalıdır. Kutuplaştırıcı ve ayrıştırıcı dil yerine birleştirici ve bütünleştirici dile önem verilmelidir. Her kurum ve kuruluş sorunun değil çözümün parçası olmayı hedef olarak belirlemelidir ö diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Nevşehir?de Memur-Sen Üyelerinden Terör Protestosu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement