Nevşehir'de Sahte Para Operasyonu - Son Dakika
Yerel

Nevşehir'de Sahte Para Operasyonu

Nevşehir\'de Sahte Para Operasyonu

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Ekiplerinin yapmış olduğu sahte para operasyonunda iki kişi tutuklandıNevşehir’de son zamanlarda artarak devam eden sahte para olaylarına karşı Nevşehir Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin yapmış olduğu çalışmalar neticesinde, Kozaklı ilçesinde bazı şahısların piyasaya sahte para sürmek istedikleri yönünde bilgiler elde edildi.

29.01.2014 10:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Ekiplerinin yapmış olduğu sahte para operasyonunda iki kişi tutuklandı

Nevşehir'de son zamanlarda artarak devam eden sahte para olaylarına karşı Nevşehir Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin yapmış olduğu çalışmalar neticesinde, Kozaklı ilçesinde bazı şahısların piyasaya sahte para sürmek istedikleri yönünde bilgiler elde edildi. Kozaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin ihbardaki eşkal bilgileri dahilinde tespit ettikleri iki şahıs üzerinde yapmış oldukları üst aramasında 1 adet sahte 100 ABD doları bulmaları üzerine şahısların aracında da inceleme yapıldı ve araçtan da üç adet sahte 100 ABD doları ele geçirildi. Yakalanan şahısların önceki günlerde de Ürgüp ilçesinde meydana gelen üç farklı sahte para olayına karıştıkları tespit edildi. Ürgüp ilçesinde üç farklı işyerine vermiş oldukları sahte 100 ABD Doları ile birlikte şahıslardan toplam 7 adet sahte 100 ABD doları ele geçirildi.

İki şüpheli hakkında yapılan adli işlemlerden sonra sevk edildiği Nevşehir Cumhuriyet Başsavcılığınca tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

Nevşehir Emniyet Müdürlüğü vatandaşlara, "Meydana gelen olaylar nedeniyle piyasaya sahte para sürmek isteyen başka şahısların olabilmesi ihtimaline karşın vatandaşlarımızın yüksek değerli banknotlar ile döviz cinsi banknotlar konusunda daha dikkatli olmaları ve şüpheli gördükleri şahıs ya da şahısları vakit kaybetmeksizin 155 polis imdat hattı üzerinden polise bildirmeleri önem arz etmektedir. Nevşehir halkının huzur ve güvenliği için suç ve suçlularla mücadelemiz devam edecektir" uyarısında bulundu. - NEVŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Nevşehir'de Sahte Para Operasyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement