Nevşehir'de 'Teröre Lanet' Konvoyu Düzenlendi - Son Dakika
Güncel

Nevşehir'de 'Teröre Lanet' Konvoyu Düzenlendi

Nevşehir\'de \'Teröre Lanet\' Konvoyu Düzenlendi

Nevşehir'de sosyal medya üzerinden haberleşen bir grup, motosiklet, TIR, minibüs ve otomobilleriyle konvoy oluşturarak terör saldırılarına tepki gösterdi.

10.09.2015 23:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Nevşehir'de sosyal medya üzerinden haberleşen bir grup, motosiklet, TIR, minibüs ve otomobilleriyle konvoy oluşturarak terör saldırılarına tepki gösterdi.

Türkiye'de son zamanlarda artan terör olayları nedeniyle güvenlik görevlileri şehit olmuş, çok sayıda vatandaş da yaşamını yitirmişti. Son olarak Hakkari'nin Dağlıca bölgesinde 16 asker, Iğdır'da ise 14 polisin teröristlerin bombalı saldırıları sonucu şehit düşmesi sonrasında tüm Türkiye'de olduğu gibi Nevşehir'de de halk sokaklara döküldü. Yapılan teröre lanet yürüyüşlerine binlerce Nevşehirli katılarak teröre karşı tek yürek olduğunu gösterdi. Terör olaylarına bir tepki olarakta sosyal medya üzerinden haberleşen bir grup araç konvoyu yaparak verdi. Nevşehir Borsa Kavşağı'nda motosiklet, TIR, minibüs ve otomobilleriyle yaklaşık 600 araçlık konvoy oluşturan grup, tekbir getirerek ve sirenlerini çalarak terör örgütünü lanetledi. Konvoy Nevşehir sokak ve caddelerinde dolaştı. Araçlarından teröre lanet okuyan gruba sokak ve cadde üzerinde bulunan vatandaşlar da destek verdi. - Nevşehir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Nevşehir'de 'Teröre Lanet' Konvoyu Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement