Nevşehir?de Yaşlı Kadın ve Engelli Kızı Evlerinde Ölü Bulundu - Son Dakika
Güncel

Nevşehir?de Yaşlı Kadın ve Engelli Kızı Evlerinde Ölü Bulundu

Nevşehir?de Yaşlı Kadın ve Engelli Kızı Evlerinde Ölü Bulundu

Nevşehir'de yaşlı kadın ve engelli kızı evlerinde ölü bulunduNEVŞEHİR'in Acıgöl ilçesi İnallı Köyü'nde 2 yıl önce eşi Rahmi Orhan'dan boşanan Songül Kurtdoğan (70) ve engelli kızı Akkız Orhan (40) yaşadıkları evde ölü bulundu.

20.04.2016 18:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Nevşehir'de yaşlı kadın ve engelli kızı evlerinde ölü bulundu

NEVŞEHİR'in Acıgöl ilçesi İnallı Köyü'nde 2 yıl önce eşi Rahmi Orhan'dan boşanan Songül Kurtdoğan (70) ve engelli kızı Akkız Orhan (40) yaşadıkları evde ölü bulundu. Talihsiz kadının yine engelli olan oğlu Mustafa Orhan (42) ise, baygın halde görülerek hastaneye kaldırıldı.

4 gün önce bir akrabalarına yemeğe giden anne ile çocuklarından, daha sonra hiç haber alınamadı. Merak eden abla Safinaz Arı, annesi ve kardeşlerinin oturduğu evin kapısını zorlayarak açtı. Annesini ve kızkardeşini ölü, erkek kardeşini ise baygın halde bulan Safinaz Arı jandarmaya haber verdi.

Gelen jandarma ve sağlık ekipleri, evde anne ve kızın cesetleri ile karşılaştı. Mustafa Orhan ise Nevşehir Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Cesetler, otopsiye gönderildi. Kesin ölüm nedenleri otopsi sonrasında ortaya çıkacak.

Baba Rahmi Orhan'ın 2 yıl önce vefat ettiği, ölmeden önce ise eyşiyle boşandıkları öğrenildi. 3 çocuktan ikisinin engelli olmasının ise akraba evliliğinden kaynaklandığı öne sürüldü.

Jandarmanın olayla ilgili soruşturması devam ediyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Nevşehir?de Yaşlı Kadın ve Engelli Kızı Evlerinde Ölü Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement