Nevşehir Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği'nde Tis Sevinci - Son Dakika
Yerel

Nevşehir Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği'nde Tis Sevinci

Nevşehir Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği\'nde Tis Sevinci

Hizmet-İş Sendikası Kayseri Şube Başkanlığının yetkili olduğu Nevşehir Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğinde çalışan şirket işçileri geriye dönük toplu iş sözleşmesinden doğan farklarını aldılar.

13.03.2017 10:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hizmet-İş Sendikası Kayseri Şube Başkanlığının yetkili olduğu Nevşehir Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğinde çalışan şirket işçileri geriye dönük toplu iş sözleşmesinden doğan farklarını aldılar.

Nevşehir Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğine teşekkür ziyaretinde bulunan Hizmet-İş Sendikası Kayseri Şube Yönetimi ve temsilcilerden oluşan grubu Genel Sekreter Muhammet Çömçe makamında ağırladı.

Konuyla ilgili açıklama da bulunan Hak-İş Konfederasyonu ve Hizmet-İş Sendikası Kayseri Şube Başkanı Serhat Çelik Yüksek Hakem Kurulundan imzalanarak yürürlüğü giren toplu iş sözleşmesi hakkında bilgiler vererek şu şekilde devam etti, " Sözleşmemiz 01.04.2016 tarihinden başlayıp 31.12.2018 tarihine kadar yürürlükte kalacaktır. Yevmiyelere ve sosyal haklara da belirli oranlarda zam yapılarak bu tarihler arasında üyelerimiz çıkan toplu iş sözleşesinden yararlanacaklardır. Ayrıca Öz Büro İş Sendikası ve Öz Güven Sen Sendikalarımızın da toplu iş sözleşmeleri çıkmış ve bu iş kollarında çalışan üyelerimiz de toplu iş sözleşme farlarını almışlardır. Başta Nevşehir Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterimiz Dr. Muhammet Çömçe'ye ve bizlere yardımlarını esirgemen tüm yetkililere teşekkürlerimi sunuyorum. Üyelerimiz de aldıkları farkları aileleriyle birlikte güle güle harcasınlar" dedi.

Genel Sekreter Dr. Muhammet Çömçe'de gerçekleşen ziyaretten memnuniyetini belirterek, "Bizler her zaman çalışanlarımızın yanındayız. Onların huzur ve refahı için elimizden ne geliyorsa yapıyoruz. Çalışanlarımız ne kadar huzurlu olursa işlerin de de o kadar başarılı olacakları kanaatindeyim. Aldıkları paraları da iyi günlerde harcasınlar" dedi.

Sendika heyeti Çömçe'ye günün anısına plaket ve bir buket çiçek hediye ederek toplu fotoğraf çektirdiler. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Nevşehir Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği'nde Tis Sevinci - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement