Nevşehir - Kapadokya'da Ses Getiren Sergi Açılışı ?art In Museum - Son Dakika
Güncel

Nevşehir - Kapadokya'da Ses Getiren Sergi Açılışı ?art In Museum

Nevşehir - Kapadokya\'da Ses Getiren Sergi Açılışı ?art In Museum

Kapadokya'da Ses Getiren Sergi Açılışı 'Art In MuseumNEVŞEHİR'in Uçhisar beldesinde bulunan bir butik otelde Armaggan Art, Design Gallery iş birliğinde 'sanat mekan tanımazö yaklaşımıyla hayata geçirdiği 'Art in Museumö sergisi, Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan ve protokol üyeleri katıldı.

05.05.2016 22:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kapadokya'da Ses Getiren Sergi Açılışı 'Art In Museum

NEVŞEHİR'in Uçhisar beldesinde bulunan bir butik otelde Armaggan Art, Design Gallery iş birliğinde 'sanat mekan tanımazö yaklaşımıyla hayata geçirdiği 'Art in Museumö sergisi, Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan ve protokol üyeleri katıldı.

'Art in Museum sergisinde, çağdaş yaklaşımları ve özel teknikleri ile sanat dünyasının dikkat çeken isimler Assani, Betül Cankara, Canan Ustaoğlu, Çetin Pireci, Derin Barakta, Dinçer Güngör, Gül Delemen, Gülfidan Özmen, Güneş Özmen, İrem Çamlıca, Lütfiye Kösten, Malik Bulut, Meral Değer, Mustafa Karyağdı, Nadia Arditti, Neşe Çoğal, Nilay Özenbay, Nilgün Sabar, Oytun Berktan, Şebnem Gençer, Şevket Arık, Sinem Kaya, Tan Taşpolatoğlu ve Tan Mavitan' ın resim ve heykel çalışmaları yer alıyor.

Sanatçıların da katılımıyla gerçekleşen 'Art in Museumö sergisinde yer alan eserler sanatsever davetlilerden tam not aldı. 05 Mayıs - 05 Eylül 2016 tarihleri boyunca otelde devam edecek olan 'Art in Museum sergisi çağdaş sanata önem verenleri ve çarpıcı ilham kaynaklarıyla tanışmak isteyenleri bekliyor.

Armaggan Art Design Gallery Koordinatörü Şanel Şan Sevinç 'sanat burada mottosuyla açtığımız sergilerin devamını şu anda Kapadokya Museum Otel'de açıyoruz. 24 sanatçımızın birbirinden farklı çalışmaları yer alıyor. Ressamların yanında heykeltraşlar, figüratif işler, soyut çalışmalar var. Kapadokya'nın özünden esinlenerek yapılmış eserlerde bulunuyor dedi.

Sanatçılardan İrem Çamlıca ise, bundan önce 3 kişisel sergisi olduğunu, çeşitli karma sergilere de katıldığını belirterek 'Kapadokya'ya bu sergi sayesinde ilk kez geldim. Çok görmek istediğim bir yerdiö diye konuştu.

Sergi için yaşadığı Amerika'nın Chicago şehrinden gelen Derin Baratka ise 'Kapadokya'yı 15 yıl önce bir grup sanatçı arkadaşımla ziyaret etmiştim. Zaten Kapadokya'nın büyüsüne kapıldığım için Amerika'nın Chicago şehrinden resimlerimi alıp geldim. Genellikle ben dışarı resmi yapmayı seviyorum. O nedenle manzara, çiçek, böcek gibi resimler yapıyorum. Bunun yanında da her sanatçı gibi altını çizmek istediğim sosyal projelerde oluyor dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Nevşehir - Kapadokya'da Ses Getiren Sergi Açılışı ?art In Museum - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement