Nevşehir Kapadokya Hafta Sonu Yerli ve Öğrenci Grupları ile Doldu. - Son Dakika
Güncel

Nevşehir Kapadokya Hafta Sonu Yerli ve Öğrenci Grupları ile Doldu.

Nevşehir Kapadokya Hafta Sonu Yerli ve Öğrenci Grupları ile Doldu.

Kapadokya hafta sonu yerli ve öğrenci grupları ile doldu.

18.04.2016 13:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kapadokya hafta sonu yerli ve öğrenci grupları ile doldu.

TÜRKİYE'nin en önemli kültür, doğa, manzara, sıcak hava balonculuğu merkezlerinden Kapadokya, önemli ölçüde düşen yabancı ziyaretçilerinin açığını hafta sonları gelen yerli turist ve öğrenci grupları ile kapatmaya çalışıyor.

Yabancı ziyaretçilerin azaldığı Kapadokya Bölgesi'nde, hafta sonu yerli turist yoğunluğu dikkat çekiyor. Bölgede, öğrenci gruplarının da katılımıyla müze ve ören yerlerinde gözle görünür ziyaretçi artışı yaşanıyor.

Türkiye'nin dört bir yanından hafta sonları düzenlenen tur programları ile lise, üniversite öğrencileri ve meslek gurupları, müze ve ören yerlerini gezmeye geliyor.

Göreme Turizm Geliştirme Kooperatifi Başkanı Mustafa Durmaz, Kapadokya'ya bugünlerde en çok, hafta sonu Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri gelen yerli ziyaretçiler ile öğrenci gruplarının geldiğini söyledi.

Şu anda Kapadokya'da hafta sonu turizminin başladığını anlatan Durmaz ' Yabancıdaki düşüşü bununla kapatmaya çalışıyoruz. Ama yeterli değil. Yabancı misafirlerimizde çok düşüş var. Yerli ziyaretçinin yanında öğrenci grupları bu mevsimde Göreme Açık Hava Müzesi, vadiler, yaya yürüyüş mekanları, balon, at ve ATV gezileri gibi Kapadokya'nın etkinliklerine katılıyorlar' diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Nevşehir Kapadokya Hafta Sonu Yerli ve Öğrenci Grupları ile Doldu. - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement