Nevşehir Kızılay'da Önce İftar, Sonra Kan Bağışı - Son Dakika
Güncel

Nevşehir Kızılay'da Önce İftar, Sonra Kan Bağışı

Nevşehir Kızılay\'da Önce İftar, Sonra Kan Bağışı

Kızılay'da önce iftar, sonra kan bağışıKIZILAY Kan Merkezi Nevşehir Şubesi geleneksel hale getirdiği Kadir Gecesi'nde Sokak iftarı programını bu yılda gerçekleştirdi.

02.07.2016 12:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kızılay'da önce iftar, sonra kan bağışı

KIZILAY Kan Merkezi Nevşehir Şubesi geleneksel hale getirdiği Kadir Gecesi'nde Sokak iftarı programını bu yılda gerçekleştirdi.

Belediye Caddesi üzerinde düzenledikleri sokak iftarında Nevşehir esnafları ile vatandaşları buluşturduklarını belirten Kızılay Nevşehir Şubesi Başkanı Cengiz Gülen 'Nevşehir halkını, esnafları ve ihtiyaç sahiplerini biraraya getirerek kesimler arasında köprü görevimizi yerine getirmeyi amaçlıyoruz. Köprü görevimizi Nevşehir'de olduğu gibi ülke genelinde de dünyada da ispat ediyoruz. Halkımıza ve hayırseverlerimize verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ediyorumö dedi.

Gülen, Ramazan ayı içerisinde Kızılay olarak gıda ve koli yardımı olarak 5 bin 170 kişiye ulaştıklarını da açıkladı.

Kan bağışının Ramazan ayında biraz düşük olduğunu ifade eden Gülen ? Kurşunlu Cami önünde cami çıkışı kan bağışı alacağız. Bayramdan sonra da düzenli olarak kan bağışı almaya devam edeceğiz. Geçen yıl 12 bin ünite kan bağışı almıştık. Bu yıl ise, 15 bin üniteye ulaşmayı hedefliyoruzö diye konuştu.

KURŞUNLU CAMİİNDE KADİR GECESİ ÖNCESİ VE SONRA VATANDAŞLAR KAN BAĞIŞINDA BULUNDU.

Kızılay başhekimi DR. Süleyman Kurt, Bugün mübarek kadir gecesi Her yıl olduğu gibi Türk kızılayı olarak kan bağışı kampanyası düzenlediköVatandaşlarımızın ilgi alakasından oldukça memnunuz bu mübarek gece tüm Müslüman aleminin ve Nevşehirli kadeşlerimin kadir gecesini canı yürekten kutluyorum,ve bu güne kadar her gün her ekipte kan bağışına verdikleri destek için ve verdikleri her kanda üç kişinin can kurtardıkları için müteşekkür oldğunu belirttiö.

Kan veren vatandaşlarda bu mübarek günde herkese tavsiye ettiklerini şu anda ihtiyacı olana verdiğimiz kan gider şifa olur,can kurtarıyorsa ne mutlu bize dediler.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Nevşehir Kızılay'da Önce İftar, Sonra Kan Bağışı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement